Neptune Home, vårt drømmekjøkken

Neptune Home er en kvalitets leverandør som vi har følget i mange år. Det er en Britisk interiørprodusent med totalløsninger til hjemmet, med alt fra de lekreste kjøkken i heltre til mindre interiørartikler. I Norge har Neptune Home to butikker. Elsker du interiør så må du besøke butikken i Vestby, der kan du se hele kolleksjonen utstilt i flotte showroom!

Vi har forelsket oss helt i den nye stilen og den siste kolleksjonen til Neptune Home. Det er fortsatt en klassisk finesse over alle produkter, og det ypperste av kvalitet. Men i det siste ser vi at de går en spisset trendriktig retning i deres nye kolleksjon.

Vi var i London i sommer for å se nyheter og få inspirasjon, da falt vi helt pladask for dette lekre kjøkkenet som heter Suffolk. Suffolk har vært i kolleksjonen deres i mange år og er en klassiker. Med nye detaljer som messing knotter og hengsler, samt fargevalg og interiørvalgene rundt virker det som et helt nytt kjøkken.

1 2

Vårt neste kjøkken er helt klart Neptune Home Suffolk. Det bestemte vi oss for når vi fikk se den nye kolleksjonen med den flotte klassikeren som utgangspunkt. Hvis du er på instagram sjekk ut hashtaggene #athomewithneptune og #neptunehomenorge for mer inspirasjon!

4

Vi elsket disse interiørnyhetene som ble vist i London. Se det kule spisebordet, benken og pendellampene. Bordene og sittebenken er fra kolleksjonen med navnet Arundel. Lampen heter Keats og finnes liten og stor størrelse, og i fargene Snow og Nickel.

56

Dette er produkter som bare kan flytte rett hjem til oss!

7

Neptune Home Norge har også flotte og oversiktlig nettsider for deg som ikke har muligheten å besøke butikken i Vestby. Neptune Home Norge leverer produkter i hele Norge.

Les også Anines innlegg om Neptun Home på bloggen hennes, hun har også blitt Neptun Home frelst!

Ta en tur innom innlegget vi skrev i sommer når vi var på Neptune Home besøk i London med Anine.

Vi skal ta dere med på flere Neptune Home prosjekt i vinter så følg med videre på bloggen vår , klem A&C

1 Comment

  1. Marit Riksaasen

    Hei.
    Hvor finner jeg prisliste over produktene?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *