Lagerhaus endelig i Oslo!

Forrige uke skrev vi om Lagerhaus sin første butikk i Norge på Strømmen Storsenter. I går åpnet de endelig i Oslo også med to nye butikker! Den ene ligger i Grensen og den andre på Storo.

For dere som er i Oslo denne høstferiehelgen så vil vi anbefale en tur innom den nye butikken.

2

Vi har allerede masse interiørfavoritter fra Lagerhaus som vi skrev om på bloggen i forrige uke. Men vi bruker også produktene når vi styler boliger for foto. I spisestuen til Tommy stylet vi opp med de søte lyktene, men i stedet for lys hadde vi sukkulentplanter i dem. Se lyslykten Hexagon her.

34

På kjøkkenet stylet vi opp med våre marmorfavoritter. Se den kule mørtelen i grønn marmor, samt alle de kule brikkene i hvitt og grønt. Se marmor-produkter her.

5678Titt også innom bloggen kreativ-i-tetblogg for mer Lagerhaus inspirasjon. Ann Merete har produsert et kjempe inspirerende gavepakkeinnlegg med masse herlige Lagerhaus produkter!

9

Lagerhaus har også helt nydelige såper og hudkremer. Vi bruker dem både på badet og på kjøkkenet. De små duftposene er også helt geniale i skap og garderober. Se produkter her.

10

Ta shoppingturen innom Lagerhaus i helgen!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *