Høstpiknik i skogen

Vi elsker høstsesongen her på gården! Vi synes faktisk at naturen er på sitt aller vakreste akkurat nå, med sin friske luft og vakre farger. Selv om sommeren er over, så er det fortsatt mange milde og varme høstdager som passer perfekt for en utflukt i den praktfulle høstskogen.

Frihelger på denne tiden av året liker vi å kose oss med god mat og drikke. Er været pent nyter vi gjerne både dagen og kvelden utendørs. Vi tar gjerne flere gåturer i skogen og plukker kanskje med oss litt sopp til middagen, eller en liten sykkeltur langs de gamle skogsveiene rundt oss.

123

Når høstværet er på sitt beste synes vi det er utrolig kos å sette opp en liten ”leirplass” med et lite utekjøkken og bålplass. Noen ganger kan det være rett ved gården langs vårt jorde, når vi ikke ønsker å dra så langt.

4

Da nyter vi dagen med en spennende bok med en god vin foran bålet mens vi nyter de nydelige høstomgivelsene. På vår siste pikniktur var vi så heldige å få besøk av en veldig søt rådyrfamilie som var veldig nysgjerrige på hva vi drev med.

567

Når den milde høstsolen siger forsiktig ned ås toppene kryper vi inn i teltet under et varmt pledd mens vi beundrer solnedgangen. Når skumringen har lagt seg er det utrolig stemning med de siste glødene av et bål som brenner ut og noen tente lykter. Nå er det bare å nyte helgen og høstens magi!

8910

Vi lager også mye mat på bålet når vi er ute på tur, og på søndag gir vi dere en av våre favoritt gryter vi lager på bålet. God Helg!

I den nyeste utgaven av Vakre Hytter og Landsteder har vi laget en sak fra en av våre utflukter på høsten med oppskrifter. I denne utgaven er det også mye annet høstinspirasjon samt mange nydelige hytter. Så løp og kjøp!

Klem A&C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *