Anbefalt av Vixen!

Vi elsker å inspirere gjennom bloggen vår. Det er mye tid og tanke som går med til å skrive en blogg. Da er det ekstra hyggelig når man blir lagt merke til og lest!

Vi fikk den gledelige beskjeden for et par dager siden at Vixen hadde lyst å anbefale oss sammen med 7 andre interiørbloggere. Så utrolig gøy!! Bloggen vår er ikke 1 år gammel engang, så dette hadde vi ikke trodd skulle skje så tidlig i vår bloggkarriere. Her er link til Vixen artikkelen.

1

Det som er så gøy også er at det er hele 4 fra vår interiørkategori i United Influencers som er valgt ut av Vixen. Litt av en gjeng vi er!! Her er våre medbloggere som også ble anbefalt:

Therese med bloggen: http://www.thereseknutsen.no

Linda med bloggen : http://www.hviitblogg.no

Trine med bloggen: http://www.klisjehjemmet.no

Dette var de varmende ordene som Vixen skrev for å beskrive vår blogg i artikkelen:

”Ekteparet Annette og Christian Thorsbye er stylister, fotografer, designere og skribenter, og er et kreativt team som få kan måle seg med. Kanskje ikke så rart da at de også er interiørbloggere. På bloggen med samme navn deler de både små og store stunder, ideer, reiser, matoppskrifter og fotoproduksjon. Annette og Christian bor på et småbruk i Vestby i Akershus, og naturen er derfor et element hvor de henter mange ideer – i møtet mellom trender, tendenser og nye impulser. Ekteparet har dessuten bodd ett år i Marrakech, noe som resulterer i inspirasjon med eksotiske vibber fra hele verden”.

Tusen takk Vixen.no for den flotte omtalen, det setter vi stor pris på!!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *