Vi kjøpte hytte i høstferien

Det er første gangen siden vi ble sammen at vi har prioritert høstferie. Som vi nevnte i innlegget fra ferien, så jobber vi som regel med juledeadlines denne tiden av året. Men i år var vi ferdige med produksjon i september og tok oss en etterlengtet fjelltur.

Vi elsker begge livet på fjellet, og vi må neste tørre å innrømme at dette er den beste ferien vi har hatt på lenge! Så er det typisk at når man koser seg så mye som vi gjorde så får man lyst på mer. Vi satte oss ned med hver vår Laptop og startet søket på finn.no , ”Mysusæter hytte” fritidseiendom til salg….. og der lå det søte lille hyttetunet med fantastisk utsikt utover Rondane nasjonalpark. Vi ser på hverandre og begge tenker det samme. Det er jo bare å ringe megleren for å høre litt om eiendommen og historikken, det er ikke farlig å ringe da…. Og vips 30 sekunder senere sitter vi i dialog med megleren.

Dette er hytten vi syns var så søt og koselig.

1

Vi sa ja til å gå på egen visning. Christian låste seg inn, og så titte vi rundt uten noen andre tilstede. Snakk om privatvisning!

SONY DSC

Grunnen til at vi syns hytten var spennende og at vi la ekstra merke til akkurat denne er flere grunner. For det første elsker vi området og naturen. Rondane er magisk! Så ligger hytten bra til med bare 200m fra slalåmbakken og 150 m fra Rondane Spa. Men det viktigste for oss er potensialet i byggmassen til disse to hyttene. Disse hyttene er perfekt for en real A&C make over 😉

Her er bildene vi tok når vi var på visning.

SONY DSC4SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Vi la inn bud på hytten dagen etter vår lille privatvisning, og 3 dager etter var vi faktisk hytteeiere……Overtakelsen fant sted lørdagen 1 uke siden kl.16.00 og to timer etter overtakelse sto snekkerteamet vårt fra Moss på tunet klar for action.

Følg med oss i oppussingsprosessen på vår lille sjarmhytte ”Mysro” på Mysusæter!

8

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *