Fotodag med Lykkelig på Haver

Vi jobber mye med foto og styling for magasiner både i Norge og utenfor Norges grenser. I går hadde vi en utrolig morsom dag på jobb sammen med jentene fra Lykkelig på Haver.

Vi har lenge vært opptatt av gode samarbeid i lokalområdet hvor vi bor og jobber. Det er så mange kreative og flinke folk i nærheten, og vi syns det er utrolig gøy å være flere med gode ideer på jobb! I det siste har vi jobbe flere ganger med Heidi og Lizann fra den fantastiske interiørbutikken Lykkelig på Haver.

SONY DSC

De to jentene har virkelig sansen og er kjempeflinke interiørdesignere, så de har invitert oss med kamera inn til flere av deres kunder. Heidi og Lizann er fulle av god energi og det smitter over på oss alle på jobb. Humoren ligger på lur hele dagen og i går endte det med en liten putekrig også ;).

2

Annette står klar for å dokumentere absolutt alt som skjer hele dagen!

SONY DSC

Dagens hjem og location er et flott gammelt hus helt nede ved stranden i Drøbak. Det var magisk vakkert høstvær ute, med utrolig flott inne i huset også. Vi kan ikke vise så mye av interiøret enda siden vi må vente til det er på trykk, men dere kan virkelig glede dere!

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Vi koser oss stort på jobb med jentene fra Lykkelig på Haver og vi anbefaler virkelig alle å ta turen innom den sjarmerende gårdsbutikken deres. De har også nettbutikk for dem som ikke har mulighet å besøke butikken. Vi skal ha bloggsamling for interiørkategorien i United Influencers i butikken i november. Det gleder oss masse til!

Ha en fin fin høstdag!

Klem A&C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *