Mulberry Home , drømmestoffer til ditt hjem

Mulberry er et merke de fleste kjenner til, men oftest så kobler man det til mote. Motehuset har også sin egen ”Home” serie med masse eksklusive luksusstoffer til hjemmet. Sjefen for deres ”Home” produkter Tony besøkte Oslo i to dager, og vi i interiørkategorien i United Influensers var så heldige å få et eksklusivt møte og presentasjon.

Den nye kolleksjonen heter Bohemian Travelers. Hele kolleksjonen er virkelig ny innovativ og overraskende, det er bare nydelig vakkert! Men i tillegg så er selvfølgelig Mulberry kjent for å levere den beste kvalitet. Bare se disse bildene fra kolleksjonen.

0102

De siste årene har Mulberry Home markert seg i markedet og tatt hjem noen av de gjeveste prisene fra et par av verdens største interiørmagasiner som Homes & Gardens og World of Interior for beste stoff og kolleksjon. Det er ikke alle produsenter som kan skryte av det!

Vi er jo som flere av dere vet en sammensveiset og koselig gjeng i vår interiørgruppe. Det er alltid like hyggelig å møtes. Foredraget ble holdt på Poesi Interiør som er den Norske agenten for Mulberry Home og GP&J Baker. De serverte oss nydelig japansk inspirert mat, og vi fikk tid til litt UI interiørhygge også før det faglige.

SONY DSCSONY DSC

Når Tony satte i gang med det faglige ble det helt musestille, og alle var tente som lys litt likt som første skoledag. Det var veldig spennende å få en innføring i alt fra denne flotte verden av tapeter og stoffer. Det virket som de fleste fikk en hel del kreativ input og nye ideer!

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Det er en ting å se bilder av stoffer, og en helt annen ting å ha muligheten å oppleve materialene og få lov at ta på dem. Det er virkelig da man skjønner at dette er tekstilkunst. Det er broderier i flere lag oppå print på lin, fløyel og nydelig silke. Noen av stoffene er det mykeste og mest lekre vi noen gang har følt! Mye av kolleksjonen også håndlaget, og for et vakkert håndverk!

SONY DSCSONY DSC

Vi anbefaler alle som skal pusse opp i hjemmene sine og legge litt ekstra vekt på stoffvalget. Man kan gi hjemmet et løft med kvalitetsstoffer. Baker Lifestyle lanserer snart en ny webbside så da er det mulig å sitte hjemme og bli inspirert av de vakre stoffene.

Ha en fin fin kveld!!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *