Stilren Halloween

Nå nærmer det seg Halloween og festdager på slutten av denne høstmåneden. Dette kan være en morsom feiring for oss voksne også, men da kanskje med en litt annen vri. Vi har laget en Halloweendekor på gården som vi føler er litt annerledes.

For noen kan den typiske dekoren til Halloween kanskje bryte veldig til sitt daglige interiør, og derfor føles som litt ”mye”. Men det er ingen som sier at denne festdagen må ha pynt og farger som ikke passer ditt interiør. Du kan også med mer rolig festdekor skape en stemningsfull og skummel Halloween som passer både liten og stor. Vi har spraymalt de vanlige oransje gresskarene fra butikken i hvitt, og funnet frem alt av hvite dekordetaljer som vi har til denne festdekoren.

1234567

Vi laget også en morsom Halloweenkake med spiselige spøkeslser på toppen. Se oppskrift til de festlige marengsspøkelser under bildet.

8

Marengsspøkelser

Dette trenger du til ca. 30 marengsspøkelser:

2 eggehviter
80 g sukker
20 g melis

Pisk eggehvitene på middels hastighet, tilsett sukker litt om gangen, slik at sukkeret blir løst opp. Tilsett melis. Pisk til du får en marengs som er så stiv at du kan snu bollen opp ned uten at marengsen faller ut.
Ha marengsmassen i sprøyteposer for å så sprøyte ut i passende spøkelsesformer på bakepapir. Spøkelsene trenger ikke å være perfekte bare de
er personlige og gjerne en smule skumle.
Stek marengsen på 100 grader varmluft i 1 time og 10 minutter. Vi lot så disse stå i ovnen i en time til (under avkjøling av ovnen), før de ble tatt i bruk som kakepynt.

Smelt mørk sjokolade og ha over kaken, tegn på øyne og munn på spøkelsene med litt smeltet sjokolade.

Denne saken er på trykk i det nyeste Vakre Hjem & Interiør. Skap en minnerik dag denne høsten og lag din egen tolkning av Halloween for din familie og venner!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *