Vi planlegger julepynten

Da er vi akkurat ferdige med å rydde ut årets Halloween. Noen ganger er det godt å ha en plan for hver sesong i god tid i forveien. Derfor er vi godt i gang med planen for årets adventsesong som er noen uker unna.

Vi syns det er utrolig deilig å få pynt og interiører levert på døren hjemme, og da bestiller vi mye fra nettbutikker. En av våre favoritt nettbutikker er Ellos, de har utrolig mye fint!

Her har vi plukket ut noen av våre absolutte favoritter til advent. Vi liker litt utradisjonell bruk av farger for at de skal passe inn med vårt interiør på småbruket, og derfor er det ikke så mye rødt å se i vår julepynt i år. Vi har lagt vår elsk på grønne og turkise valører i en miks med grått , hvitt og sort samt metaller.

I år er den viktigste juleinstallasjonen hjemme hos oss en kollasj av julestjerner med lys. Vi mikser ulike størrelser og materialer. Her er våre favoritter fra Ellos. Du finner dem i nettbutikken her.

1

Her ser du julestjernene mot en nydelig vegg i dyp sjøgrønn. Dette er litt den følelse vi er ute etter for årets julepynt.

2

Ellos har utrolig mange fine produkter og et stort utvalg flotte gulvtepper. Vi er veldig glade i våre Beni Ourain tepper fra Marokko. Det er flere lesere som har sendt oss mail og spurt om hvor man får tak i den typen tepper til en god pris. Ellos nettbutikk har slike tepper og til en veldig god pris, se teppene i nettbutikken her. Les også vårt innlegg om denne typen tepper og våre anbefalinger både til ekte vare og beste kjøp på nyproduserte ”Rugs ala Marokko”.

3

Det sjøgrønne skal få komme inn i stuen også. Det er utrolig hyggelig å pynte til jul, men det trenger ikke å være dekordetaljer som du ellers ikke får bruk for utover vinteren. Vi liker bruk av pels i vinterhalvåret , det skaper en varm, vinterlig og lun stemning.

4

Også på soverommet er det hyggelig med innslag av jul. Ellos har et bredt utvalg av nydelige sengetøy, her på bildet er det en farge miks med linvarer. Vi elsker sengetøy av lin! Inviter julen inn i form av en julepute, litt pels og julegardiner. Det er nostalgisk med julegardiner, våre mødre skifter alltid til julegardiner. Vi synes disse var vinterlige og søte, her finner du gardinene i nettbutikken.

56

Begynn juleplanleggingen tidlig i år! Bestill varene så du får dem hjem på døren isteden for å stresse rundt i masete butikker i siste liten. Vår plan er å nyte julen og ta det med ro, derfor er vi ekstra tidlig ute i år.

Klem A&C

1 Comment

  1. Hei! Den stolen med fløyelstrekk som er på bildet er så fantastisk flott! Hvor er den fra? Solveig

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *