XMAS Party

Det er det snart den første adventhelgen! Vi ser på hele adventtiden som jul, og har planlagt mye hygge i tiden fremover. Det aller hyggeligste er å invitere til julefest og hygge med familie og venner. Vi elsker å dekke bordet med nystrøken duk og masse levende lys. Det er ikke så mye som skal til for å skape en magisk stemning!

Vi har allerede før fortalt dere om hvor glade vi er i nettbutikken til Ellos. De har så utrolig mye fint og masse fint til jul som passer i vår stil. Vi har forelsket oss i flere ting i dette bildet og her er vår favoritter.

1

Se så kult det er med to lag duker på bordet som på bildet over. Den mørkegrå duken Brigitte er en perfekt base duk, og når man skal pynte litt ekstra festlig så legger man bare duken Arlene over. Hvis du klikker på bildene under kommer du direkte inn til Ellos sin nettbutikk. Vi bestilte varene og fikk dem bare 2 dager etter at bestillingen var sendt. De har også en ekspress levering som tar kun ett døgn. Helt genialt syns vi!

345

Så til det med levende lys og stemning. Vi elsker stemningen av levende lys og har flere type lykter og lysestaker i alle rom på småbruket. Denne stjernen som heter Stjærnklar er utrolig dekorativ i vinduer eller på et sidebord. Den er 37cm så den er ganske så stor og er derfor et flott dekorelement i rommet. Vi tenker oss slike i vinduene på spisestuen.

67

Vi liker også denne lanternelykten som heter Nilla, den blir fin i hver ende av julebordet.

89

Pene stoffservietter er et must i julen. Da sløyfer vi papirtørkle og tar heller noe ekstra runder med vask ;). Vi liker virkelig måten den lille taggen med en liten grønn kvist er knyttet til den flotte linservietten. Morsom ide å skrive menyen på en tagg!

1011

Å sist men ikke minst vår favoritt fra Ellos. Dette etasjefatet er bare så lekkert!!

12

Etasjefatet heter Merry og er 20x20cm i diameter og 30 cm høyt. Vi tenker oss et par slike på bordet. Man trenger jo ikke bruke et slikt fat kun til kaker. Vi skal servere litt julesnitter og champpis til våre gjester, og til det syns vi etasjefatet er perfekt.

13

Vi gleder oss virkelig til julen og nå er det ikke lenge igjen til vi tar den første store julefesten. Vi gleder oss til å dele flere juletips med dere fremover. Vi har masse juleinspirasjon på lur =)

Nå tar vi helg. I morgen skal vi i UI interiørkategorien samles for en hyggelørdag med litt faglig input hos Lykkelig på Haver, og så festmiddag og kos på Son SPA. Mer om det på søndag……

Ha en fin helg!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *