Party Helg med UI Interiør

Det er med et stort smil at vi ser tilbake på helgen som var! Det var en helg vi har planlagt lenge og gledet oss masse til. Det som skjedde var at vi hadde samlet alle interiørbloggere til en inspirasjonshelg med både faglig og sosialt samvær.

Alle bloggere var samlet hjemme hos Franciska for litt hygge før vi turen gikk videre til Lykkelig på Haver i Drøbak. Der sto Heidi og Lizann for en forrykende flott mottakelse med nydelig mat fra Ett Rom og Kjøkken. Lykkelig på Haver er en interiørbutikk vi varmt anbefaler våre lesere å besøke, her finner man alltid masse inspirasjon!

12

Vi koste oss med mat og god drikke mens kveldens første foreleser fikk presenterte seg.

SONY DSCSONY DSC

Det var Frederik Bagger som hadde tatt turen hit fra Danmark for å fortelle oss om den nye glasskolleksjonen sin! Det var veldig inspirerende å snakke med han, og høre om filosofien bak den flotte gassproduksjonen. Det er ingen tvil om at han produserer glass i en unikt høy kvalitet. Han historie er også interessant med sine mange timer som liten gutt i kulissene til familieselskapet Rosendahl som hans far Erik Bagger er en anerkjent designer for.

67

Vi elsker produktene hans og de selges hos Lykkelig på Haver også.

Etter et par hyggelige timer i Drøbak vendte vi snutene sydover og kjørte til Son Spa hvor Kristin tok oss imot. Vi fikk en liten time til egentid så vi fikk skiftet til kvelden partyantrekk, og så bar det avgårde til Berens Suite nr 3322. Det er for andre gangen på kort tid at vi banker på hos Christer Berens i hans egen suite. Første gangen var vi på åpningen av suiten som du kan lese mer om her.

8910

Denne gangen møtte han oss med kveldsdekorert rom med masse tente stearinlys og god vin i glassene. Vi fikk en liten innføring i hans vinverden og smakte på flere av hans gode viner.

SONY DSCSONY DSC

Etter besøket hos Christer var det dekket til festmiddag i den nyoppussede restauranten på hotellet. Det er en lekker restaurant med utrolig god mat. Vi fikk servert en nydelig treretters middag med fisk til hovedrett, og alle i gjengen hadde bobler i glasset. Det var utrolig mye latter og godt humør rundt bordet.

13

Etter middagen unnet vi oss alle en etterlengtet fest, og flere holdt ut i de små natterstimer.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Dagen etter møttes vi til et internt faglig møte og fikk skapt mange spennende planer for tiden fremover. Vi er en utrolig fin gjeng og sammen står vi veldig sterkt. Her er alle bloggere som er en del av UI interiør og design kategorien, ta en tur innom bloggene til våre kollegaer:

http://www.klisjehjemmet.no

http://www.moseplassen.no

http://mariannehagakinder.com

http://www.thereseknutsen.no

http://www.hviitblogg.no

http://www.bymadsmagazine.com

http://www.kreativ-i-tetblogg.com

http://www.villavonkrogh.com

http://www.livingdelux.com

http://www.franciskasvakreverden.no

18

For vår del så kjenner vi at helgens hygge har gitt oss en energi boost. Vi håper dere lesere har hatt en fin helg også!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *