Julestyling hos Neptune Home

Nå er det bare et par dager igjen til vårt event i butikken til Neptune Home sammen med Anine. På lørdag kl. 13-15 er vi på plass for å møte kunder og venner for en liten førjulshyggestund.

I dag dekorerte vi Vestby butikken i flere av de ulike rommene. Før vi kom til butikken hadde vi tatt med oss litt småtrær med røtter fra skogen på småbruket. Dem skal vi ha i vann i store og små glassvaser i dekoren.

1

Annette hadde valgt seg en sone midt i butikken hvor stikkordet var ”rufsete glam”.

2345

Christian koste seg i gangen utenfor Limehouse kjøkkenrommet med sin gløggbar dekorasjon. Han skal servere sin hvite gløgg på lørdag.

67

Anine hadde valgt å dekke bordet inne ved hennes yndlings kjøkken med natur og rødt.

9

Som alltid er det god humor og veldig godt humør på jobben når vi møtes.

8

Vi har ikke bare dekorert i butikken, men også tagget alle våre favoritt produkter med ”Bloggers Choice” tag. Dette for å vise dere som besøker oss hvilken produkter vi liker best, men det var vanskelig å velge siden vi liker alt!

111213

I tillegg til det vanlige sortimentet har Neptune Home utrolig mye fin julepynt i butikken. Her er det noe for enhver smak. Vi kommer til å handle litt julegaver i denne butikken i år.

14

Håper virkelig dere har anledning å besøke oss på lørdag. Vi gleder oss til å vise dere hvor flott Neptune Home butikken i Vestby er!

Klem A&C


4 Comments

 1. Dere har en helt amazing blogg 🙂 Alt dere gjør blir knall fint! Stedet dere bor på ser bare helt fantastisk ut og hytta deres likeså 🙂

  1. Annette & Christian

   Tusen takk Anita! Så utrolig hyggelig feedback 🙂 Gøy å høre at du liker bloggen vår! Klem A&C

 2. Hei, så flott! Hvor kommer lampen over kjøkkenøya fra?

  1. Annette & Christian

   Hei Annne! Den kommer også fra Neptune Home 🙂 Den synes vi også er utrolig fin 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *