Julehygge hos Neptune Home

Da var det endelig helg! Vi har lenge gledet oss til juleeventet hos Neptune Home i Vestby. Butikken var pyntet klar og nå var det bare hyggen som sto igjen. Eventet arrangerte vi sammen med Anine bak bloggen Villa von Krogh. Vi har det utrolig hyggelig sammen på jobb, og hun er en sprudlende person som alltid løfter stemmingen.

Neptune Home butikken i Vestby er en meget gjennomført og vakker butikk med de flotteste kjøkkenutstillingene. Og nå med juledekoren så fremstår butikken veldig varm og hyggelig. Vi anbefaler alle interiør interesserte å ta turen innom , de selger mye flott interiør og pynt! Besøk hjemmesiden deres her.

2SONY DSC

Dagens program var ikke bare å mingle rundt, men vi serverte vår favoritt gløgg til alle besøkende også. Denne hvite gløggen er perfekt for alle juleselskap og kan serveres med og uten alkohol.

SONY DSC5SONY DSCSONY DSC

Hvit julegløgg med tranebær

6 kopper

Dette trenger du:

1dl sukker

1l eplejuice

10 st nellik hoder

1 kanelstang

en neve med tranebær

1 neve med rosiner

1 lite dryss med malt kardemomme

1 oppskårete appelsin

Slik gjør du:

Ha sukret og 2 dl av eplejuicen i en kjele. Kok opp og rør godt til sukret har løst seg opp.

Tilsett alt krydder og hell på resten av eplejuicen. La alt små koke i ca. 10 minutter så krydderet sette godt med smak på eplejuicen.

Tilsett tranebær og rosiner, kok dem i 2 minutter til.

Skjer opp appelsin i skiver , ha en skive i gløgglasset før du heler på gløggen.

Hvis du ønsker å servere denne med alkohol så kan du tilsette rom eller hvitvin på slutten , men ikke kok alkoholen da forsvinner den.

SONY DSC

Vi koste oss masse sammen med alle som besøkte butikken på lørdag. Det var hyggelig å mingle rundt i de vakre lokalene.

SONY DSCSONY DSC

På slutten av dagen hadde vi trekning av flere flotte premier fra Neptune Home. Det var så hyggelig at dette paret vant hovedpremien, de har vært gode kunder hos Neptune Home i mange år og ble utrolig glade når de vant.

SONY DSC

Vi er veldig tilfreds med helgens hygge, og nå pakker vi bilen for en uke på fjellet. Jobben tar vi med oss og rigger hyttekontor i dagene fremover, vi skal også fotografere hytten for et interiørmagasin siden den nå står klar.

Vi gleder oss masse til en uke på Mysro!

=)=) A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *