Fullmåne på fjellet

Vi kjørte opp til hytta på søndag og har hatt en nydelig vinteruke på Mysro så langt. Denne gangen skal vi fotografere hytten for et interiørmagasin. Vi regner med at den kommer på trykk i mars 2016.

Så før den tid kan vi ikke vise for mange bilder fra innsiden. Vi gleder oss veldig til å viser hvordan hele hytten ble etter oppussingen. Vi skal selvfølgelig holde dere informert så snart den er på trykk.

I mellomtiden kan vi dele litt med oss om våre favoritt aktiviteter utenfor hytteveggen. I dag gikk vi en 10km langrennstur og det var aldeles nydelig føre. Dette var en ekstra spennende tur for Chappy, siden dette var hennes aller første skitur. Hun var kjempeflink, den lille tassen holdt følge hele turen.

1

Det er utrolig deilig å starte dagen med en god skitur , det gir masse energi!!

2

Når vi var tilbake fra turen rigget vi til med utekos for kvelden. Det var fullmåne i kveld og værmeldingen viste at det var mulighet for en klar vinternatt i Rondane. Da ligger alt til rette for en magisk kveld og natt ute.

3

Når mørke hadde lagt seg fyrte vi opp bålfatet og unnet oss en pils hver. Vi ble sittende å vente på månen mens vi varmet oss på bålet.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Et par timer senere tittet den runde lyskulen opp bak det gnistrende snølandskapet. Det var helt magisk! Hele fjellandskapet ble lyst opp fra det totale mørke som var rundt hytten bare noen minutter tidligere.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Det var så spektakulært at vi valgte å gå en lang kveldstur i måneskinnet. Vi trengte ikke hodelykter engang for månen sørget for at det var lyst nok på fjellstien vår.

SONY DSCSONY DSC

Denne kvelden på fjellet var rett og slett magisk. Når man opplever sånne stunder i naturen sitter man igjen med en stor varme og takknemlighet for dette vakre landet vi bor i .

SONY DSC

Vi ønsker ale en riktig god natt fra Mysusæter, vårt lille paradis på fjellet.

Klem A&C


2 Comments

  1. Anne på Moseplassen

    Så stemningsfulle bilder dere har tatt. Takk for at jeg fikk være med på måneskinnstur <3

    1. Annette & Christian

      Tusen Takk Anne <3 Så gøy at du likte bildene fra vår kveldstur! Det er virkelig en magsik stemning på fjellet denne tiden av året <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *