Første advent

Vi er stolte over å ha fotografert bildet som ble valgt ut til årets juleforsiden på Vakre Hjem & Interiør. Det er vår første jul med nytt fotostudio på gården, så da er det ekstra stas at vår julestyling ble valgt ut blant mange flotte julereportasjer.

1

Småbruket vårt bærer preg av et interiør som er noe sommerlig, og da er det ikke alltid like lett å pynte til jul uten at det blir stil miks og kaos. Derfor ble vi inspirert til å style jul i hvitt. Denne saken er hovedsakelig til inspirasjon for dem som syns det er litt vanskelig å invitere inn den julerøde fargen i sine hjem og interiører.

2

Personlig liker vi godt den klassiske røde julen også, men den får vi store doser av når vi er hjemme hos våre foreldre, så hjemme hos oss dekorer vi med litt mer sarte innslag til jul.

34

Det vi har gjort de siste årene er å gi juletreet en god dusj med snøspray før vi tar det inn , det syns vi gir en riktig nydelig vinterlig preg. Vi har også blitt glade i å dekorer med små furu og grantrær i vaser. I fjor fikk vi mange henvendelser om at det ikke var tillat å plukke trær uten å spørre grunneier, og det er riktig det.

Men siden vi eier mye skog så er det ikke noen problem å plukke noen små trær til jul. Uansett så vil vi påminne om at det er lurt å spørre grunneier før man røsker med seg småtrær til juledekoren…;)

5678

Vi legger også alltid inn litt ekstra i julepakkenes innpakking. Vi har litt forskjellige temaer fra år til år. I år har vi valgt helt hvitt innpakningspapir. Dette for at pakkene skal fungere som rene lerret for våre polaroidjulekort som vi har laget. Vi syns det ble en morsom vri å lage julekortene selv på denne måten med vinterlige fotografier vi har knipset selv eller funnet på pintrest.

9

Vi liker å ha et lite juleverkstedhjørne hjemme hvor man kan kose seg meg innpakkingen av presanger samtidig som man nyter en gløgg til god julemusikk.

11

Julen handler ikke bare om julaften for oss, men hele desember er en måned med jul i huset og hygge som følger denne tiden. Hvis man er ute i god tid så oppleves julens stress og mas heller som en førjulshygge.

Løp å kjøp Vakre Hjem & Interiørs juleutgave som er ute i butikken nå, magasinet er fullt av julestemning, dekor og mattipps!

Ha en riktig fin første advent!

Klem A&C

12

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *