Juleklassikere fra Neptune Home

Vi har fått mange spørsmål og mail etter at vi la ut den store rustikke julestylingen på bloggen, og den er like aktuell i år som i fjor. De fleste lurt på hvor julepynten var ifra og her er svaret. Det meste av juledekor er Neptune Home.

Vi syns deres julepynt er tidløs klassisk og elegant, med en søt og humoristisk vri. Dette er den julepynten du blir ekstra glad i. Dette er pynten du pakker ned godt omgitt av beskyttende silkepapir når sesongen er over, for å så glede deg til et gjensyn året etter.

1

Vi blir bare glade av gjensynet med våre søte reinsdyr med kongler rundt halsen, og de søte små stoffmusene som bare tasser inn over alt i juledekoren både hjemme og på hytta.

2

Julepynten er ren og klassisk og passer perfekt inn i norske hjem med eller uten rødt juledekor.

345

Vi syns Neptune Home sin juledekor er perfekt for dem som skal feire jul på hytta også. Det er ikke store ting å pakke med seg, og mye av dekoren egner seg fint også resten av vintersesongen i en fritidsbolig.

678

Så har de veldig godt utvalg på juletrær og kvister som ser helt ekte ut. Vi måtte faktisk frem for å ta på utstillingen i butiken før vi trodde det var uekte. De selger alt fra de høyeste juletrær til små busker og kvister. Vi anbefaler alle å ta turen innom Neptune Home sin butikk eller nettbutikk for en kvalitativ og stilfull julehandel!

91011

Vi skal shoppe hos dem selv i morgen 😉 Ha en fin dag videre!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *