Blå Jul i studio med Anine

Blå juledekor har vi sett fra før av, og det er absolutt en vaker og elegant fargevalør til årets julefest. Men det mange kan føle når vi nevner blå jul, er ofte veldig ”glossy” detaljer med mye metallisk pynt og glitter.

1

Ved å unngå mest mulig metalliske dekordetaljer, og heller velge et interiør med diskret detaljer og eksklusive stoffer får du en mye mer smakfull atmosfære.

2

Her er det igjen et juletema som passer perfekt sammen i en god harmoni med innslag fra naturen! Grønn er derfor en farge som får lov til å snike seg inn noen steder.

3

Interiørbloggeren Anine von Krogh besøkte oss på gården i høst, og sammen skapte vi denne inspirasjonssaken for en blå jul. Vi hadde dekorert en del på forhånd i studio, så når Anine kom var alt klart for at hun og sin søte datter Malla Marikken skulle stå modell foran kamera.

456

Vi hadde fått i oppgave å style jul for Vakre Hjem & Interiør sin juleutgave. Når man får et slikt oppdrag ønsker man gjerne å inspirere til noe nytt, så da ble temaet Blå Jul.

7

Denne fotodagen var godt planlagt og vi tror faktis vi hadde snakket om og jobbet med den i flere uker før selveste fotodagen. Det var veldig morsomme og kreative dager på jobb når vi skapte denne fotoserien. Vi skrev et innlegg med litt bak i kulissen bilder når vi hadde fotograferingen, les mer her. 

Det vi også gjorde denne dagen i studio var å filme. Christian har filmansvar i vårt team og det er utrolig gøy å kunne dele levende bilder fra en slik dag på jobb! Under kan dere se filmen fra ”bak kulissene” til Blå Jul:

Vi ønsker å gi et ekstra lite takk til følgende leverandører:

Neptune Home for lån av det flotte juletreet og den flotte veggfargen Blakeny Blue som skapte en viktig del av rammen rundt denne fotoshooten. De flotte glasskulene er fra dem også!

8910

Poesi Interiør for det flotte broderte stoffet som vi brukte som duk, og de nydelige tapetene fra Osborne & Little. Disse tapetene har vi på veggen bak juletreet, og laget eksklusiv papirlenke av til juletreet.

1112

Balzac Interiør som er en av våre favoritt interiørbutikker for lånet av de tøffe møblene i blått og hvitt.

13

For flere bilder og info om hvor man får kjøpt tingene i bildene samt priser kjøp Vakre Hjem & Interiør juleutgaven =)!

Vi håper at det er flere av dere som lar dere inspirere av vår blå jul.

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *