Romjulsmorgen

Da er årets julehøytid over og vi er godt i gang med feiringsplanleggingen for nyttår. I år pakker vi bilen og har vår første nyttårsfeiring til vår elskede hytte Mysro på Mysusæter i Rondane. Men før vi kjører oppover mot Gudbrandsdalen har vi noen forfriskende dager hjemme på småbruket i Vestby.

Her er temperaturen lavere enn i byen så vi har vært heldige med frost store deler av julen, og nå endelig kom snøen også. Det er aldeles nydelig å stikke nesen ut gjennom soveromsvinduet om morgenen og kjenne kulden og frosten bite litt. Våre jorder ligger hvilende under et lite dekke snø mens solen så vidt klarer å titte frem gjennom morgentåken som ligger tung i luften. Livet på landet er bare nydelig!!

12

Chappy har blitt stor , hun er jo allerede 1 år og til jul fikk hun en ny vinterdress som hun skal bruke nå på fjellet siden det er nesten -20 grader på hytta. Men før vi drar så var det greit å prøve ut ”parkdressen” for å se om hun liker den. Litt stiv til å begynne med, men etter hvert så ser det ut som hun blir varmere i trøya 😉 Se filmen fra Christians og hennes vintertur i skogen en vakker julemorgen:

Annette klarte å skryte på seg at hun lengtet etter et julebad på Instagram forrige dagen. Da var det flere som syntes det virket som en kald ide. Men siden vi har varmtvann koblet til ute så er det en behagelig opplevelse etter man har kommet seg ned i karret. Med nisseluen godt over ørene ble hun faktisk badende i en god halvtime. Da er årets julebad i boks også!

3

Da var julen snart over for 2015 og vi kjører til fjells for en sprakende inngang i det nye året. Vi ønsker alle en riktig god romjul og nyttårsfeirings!

Klem A&C

4

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *