Et nytt år i naturen

Vi avsluttet det gamle året på fjellet, hvor vi startet det nye året med langrenn, alpint i vår lokale skibakke, og skogsturer med truger i et snødekket landskap. Det er hva vi synes er en fantastisk deilig start på 2016!

For et år siden hadde vi ingen planer om at vi skulle kjøpe noen hytte på fjellet, men det er noe vi er veldig glade for at vi hadde mulighet til. Det har gitt oss enda mer tilgang til natur og friluftsliv. Det er ingen tvil om at naturen både gir oss energi og mye inspirasjon og kreativitet til vår jobb. Den norske naturen er bare helt magisk!

7

Mange har sikkert noen nye nyttårsforsetter, hvor mye av disse består at man ønsker å trene og være mer aktiv i året som kommer. Siden vi ikke er så glad i å trene i treningssentre så ønsker vi å gjøre vår trening ute i friluft i form av alt fra lange skogsturer, jogging, skiturer på fjellet og alpint. Så vårt nyttårsforsetter er rett og slett å prioriter enda mer tid i naturen både på gården og i fjellet.

45

Dette er vår siste kveld på fjellet for denne gangen, hvor turen nå går tilbake til gården i morgen. Vi gleder oss til å begynne det nye året med masse nye spennende prosjekter på gang! I dag lot vi skiene ligge igjen på hytta, hvor vi valgte å gå en tur med Chappy langs nedsnødde skogstier og seterveier i området. Siden det har kommet mye snø den siste tiden her på Mysusæter, så var truger gull verdt å ha.

6312

Vi gikk ut akkurat ved skumringstider, så lyset var helt nydelig vakkert. Så avsluttet vi turen foran peisbålet vårt med litt bobler i glasset 😉

8

Vi ønsker alle våre kjære lesere et riktig Godt Nytt År!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *