Trendy Lamper

Nå er julen pakket ned i de fleste hjem og mange føler at vi står igjen med en litt mørkere hverdag. Vi har fortsatt noen uker igjen med vinter og mørke å da er det ekstra viktig med god belysning i ditt hjem.

Det å velge riktig belysning i form av lamper er ikke bare viktig med tanke på lyssetting, men også for å definere din interiørstil. Når du vet hvilken stil du ønsker er neste steg å finne ut hvordan belysning du trenger i hvert rom, slik at lyset oppleves behagelig og funksjonelt. Her har du mange kategorier av lyskilder å velge mellom, med alt fra bordlamper, stålamper, vegglamper og taklamper. Årets lampetrender viser tydelig en ganske moderne stil, med en industriell vri. Det som er fint med denne stilen er at den faktisk både kan passe inn i et hjem med en ganske stram stil, men også til hjem som beveger seg mer mot det rustikke.

Her er våre utvalgte favorittlamper i 4 kategorier stylet til en bakgrunn med den metalliske tapeten som ser ut som bølgeblikk fra Osborne & Little og flott fløyelsstoff fra Colefax & Fowler.

Stålamper:

Brun/sort stålampe 1895,- fra Home & Cottage, Grå matt Jielde stålampe 4369,- fra Bolina, Sort matt stålampe med innvendig hvit skjerm Watt&Veke 2535,- fra Lykkelig på Haver, Messing stålampe med grå fot 8295 fra Home & Cottage

1

& Tradition lampe med marmor fot og marmor ring rundt pære. Lampen blir levert med en lang ledning så den kan brukes som takpendel , stålampe eller her også via et bord. Det er ens egen fantasi som stopper en her. Pære medfølger. Hele lampesystemet som i bildet her 6090,- fra Bolina

2

Bordlamper:

Sement fot med bronse holder for pære fra Muubs 1395,- pis eks pære fra Lykkelig på Haver, Stor Keramikk sylinder formet lampe som ser ut som betong 1459,- skjerm 1095,- fra Lykkelig på Haver, på gulv bordlampe med høy glasskuppel 979,- fra Home & Cottage, på bordet til venstre med betongsokkel og messing arm 1155,- fra Lykkelig på Haver.

3

Høy bordlampe som skrus fast i bordplaten med lyspære som følger 2999,- Bolina, Lite marmor bord lampe med gullfarget pæreholder og ledning 930,- fra Lykkelig på Haver

4

Tine K bordlampe i messing 1995,- fra Home & Cottage

5

Takpendler:

Ebb&flow Glasslampe 3300,- fra Lykkelig på Haver, Watt & Veke pendel i ”strikket metalltråd” 2398,- fra Bolina, Laser lampe som er klodeformet i stål 4500,- fra Lykkelig på Haver, Betong pendel lengst til venstre 1500,- fra Lykkelig på Haver.

6

Takpendel av stålvaier 799,- fra Home & Cottage

7

3 st tak pendler i sort matt og gull metallisk 499,- per st. Fra Lykkelig på Haver

8

Stor industriell pendel lampe med matt grå skjerm 3995,- fra Lykkelig på Haver

9

Vegglamper:

Sort vegglampe med innvending bronsefarget metallisk skjerm 649,- fra Home & Cottage, Lampe med tvinnet ledning for fritthengende pære 1899,-fra Bolina, nede skrudd fast i bordet lampe med trearm 799,- fra Home & Cottage, øverst oppe vegglampe med hvit skjerm 1385,- fra Lykkelig på Haver, Liten nett messing vegglampe 1995,- fra Home & Cottage,

10

Muubs vegglampe 2100,- fra Lykkelig på Haver

11

Messing lampen Osaka 2295,- fra Home & Cottage

12

3 Comments

  1. Beate Giil

    Hei, Lurer på hvor dere fikk tak i det fine fløyelsstoffet fra Colefax & Fowler? Meget pent! Tenkte prøve meg på å lage headboard til sengen! =) =)

  2. Mye stilige lamper.. 😉

    1. Annette Nordtsrøm

      Hyggelig =) takk Ronny!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *