Riktig flis til en god pris

Vi har nå gått inn i 2016, et nytt år med nye muligheter, store planer og drømmer for hvordan året skal bli og hva det skal bringe. Mange har en drøm om å endelig pusse opp en sone eller flere i sitt hjem. Den drømmen går vi å bærer på også. Her på småbruket er det flere soner som vi ønsker å oppgradere i året som vi har frem for oss.

Når vi planlegger oppussing så begynner vi tidlig i prosessen med tegning og møbleringsvalg, men også materialvalg. Vi er opptatt av gode materialer, men til riktig pris samt at det skal passe vår stil og fremstå med riktig trendfaktor.

Nå i disse tider så er vi som forbrukere mer beviste på utrykket vi ønsker å skape. Samtidig er vi prisbevisste, og med en litt tøffere tid i økonomien er vi flinkere til å shoppe rundt enn før. Vi har også gått noen runder i den store jungelen av materialleverandører og på veien har vi latt oss overraske. Særlig når det kommer til en del av de rimeligere leverandørene. Særlig har vi fått opp øynene for Right Price Tiles. Denne flisleverandøren har vi rett og slett blitt så positivt overrasket over at vi har inngått et samarbeid med kjeden i 2016.

1

Noen ganger har man så mange oppfattelser om et merke, leverandør eller butikk som er litt feil. Dette var tilfellet for oss også. Etter at vi har intervjuet en del folk vi kjenner om kjeden så ser vi hva vi har lyst til å begynne vårt samarbeid med. Dette er rett og slett tilføre litt ny informasjon til de gamle mytene som allerede er godt plantet der ute.

2

Flis til riktig pris – det er en gjenganger når vi spør folk om hav de tenker på når vi sier Right Price Tiles. Den oppfattelsen er helt riktig! Right Price Tiles har utrolig gode priser på flis. De har ikke høye priser som gjør at håndverkere får et mellomleggbonus ved salg til sine prosjekt. Det er ærlige lave priser, og dette liker vi som også har en del prosjekt som vi gjennomfører selv uten håndverker på gården.

3

Kvalitet – Mange hadde en oppfattelse om at flisene hos Right Price Tiles har en lavere kvalitet en andre leverandører, og at de derfor er rimeligere. Dette er helt feil! Nå som vi har inngått et tettere samarbeid får vi faktisk være med på messer og innkjøp når neste import av flis planlegges. Right Price Tiles handler med samme kvalitetsprodusenter som sine konkurrenter. Det er rett og slett samme flis til en bedre pris.

4

 

9

Ikke Trendy – Mange mener også at de kun leverer basis varer som er litt kjedelige og ikke trendy nok. Det er også feil! Når vi besøkte butikken for første gang ble vi positivt overrasket over det flotte og tidsriktige utvalget de hadde i butikken. Dette var vi heller ikke klare over. Butikken skal selvfølgelig ha et bredt utvalg av basis fliser også men i tillegg har de et godt utvalg trendfliser som gjør at vi ønsker å handle hos dem. I 2016 skal Right Price Tiles også fokusere mer på trend, og i samarbeid med flere designere og bloggere bli enda mer bevisste i sitt trendutvalg. Det fantastiske er at de fortsatt er best på pris!! Flisen i bildet under er en av våre favoritt fliser, det er en del av den nye trendkolleksjonen i 2016. Flisen er å få i butikk om ca. 3 uker.

SONY DSC

Levering og lager – Alt er ikke på lager. Feil ! Alle varene er på lager. Noen ganger kan det bli utskiftinger av sortiment men stort sett skal alt som blir vist i butikken være på lager.

67

Bare flis – Butikkene selger bare flis. Det stemmer ikke. Butikkene har et stort utvalg av varer foruten flis. De selger alt som har med flislegging og utstyr til dette. Så har det også fått på plass en flott kolleksjon av parkett og laminat. Til alle materialer har de tilbehør for gjennomføring og montering. Også gulvvarme.

510

Så vår konklusjon er at vi handler her fordi det er gode lave priser, bredt utvalg, kvalitet og helt klart trendy. Vi gleder oss veldig til å jobbe med Right Price Tiles i året som kommer. Vi får da muligheten å ta dere lesere med på flere morsomme reiser inn i flisverden. I tillegg skal de åpne ny butikk, det gleder vi oss veldig til! Besøk hjemmesiden til Right Price Tiles her.

Ha en fin start på uken og nyt vinteren som endelig er her!

Klem A&C


2 Comments

  1. Hei er dere fortsatt fornøyd med flisene fra RPT?

    1. Hei Astrid =) , ja det er jeg og jeg har bare positiv feedback fra kunder som har brukt dem også =) , Hilsen Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *