Varm vinterdrink

Det er endelig helg, og da er det lov å kose seg litt ekstra! Vinteren er på sitt vakreste over hele vårt land. Vi våknet opp til -25 grader på småbruket i dag og det har ikke vært så kaldt på et par år. Vi har tenkt å nyte en del av helgen ute tross kulden . Landskapene rundt gården er som et eventyrland nå og da er det bedre å kle på seg godt å komme seg ut for å nyte naturen Vi har gått opp en egen skiløyperundt vårt jorde og skal dele dette med dere etter helgen, men først ønsker vi å tipse dere om vår favoritt vinterhelg drink som vi nyter etter skituren.

Det er en god og varm vinterdrink, og er den beste medisin for å varme opp kropp og sinn. Drinken heter ”Xanté Hot Apple” med en fristende smakskombinasjon bestående av epler, pærer og konjakk. Denne drikken er et spennende alternativ til klassisk gløgg og er enkel å lage.

 Xanté Hot Apple Drink

1

 Dette trenger du per drink:

 4 cl Xanté (pærekonjakk)

16 cl premium eplejuice

Kanelstang til garnering og smak

 Slik gjør du:

 Varm premium eplejuice sammen med kanelstang til 65-70 grader C.

Bruk 1 stang per liter juice.

Når eplejuicen er varm og god tar du kjelen av platen og heller juice oppi et glass eller kopp. Så måler du opp 4cl Xantè som du heller oppi juicen og rører rundt med en kanelstang som blir i glasset som rørepinne.

Vi håper at vår vinterfavoritt drink smaker! Vi ønsker alle en super fin helg!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *