Skidag på gården

Denne søndagen var en helt magisk dag på vår elskede gård Nordre Tomb. Vi våknet opp til en skikkelig solfylt vinterdag med -20 garder på gradestokken. Det var jo ganske kaldt, med det skulle ikke stoppe oss med å tilbringe denne ukens eneste fridag på ski.

På gården har vi gått opp egne skispor i en åttetallsform rundt vårt eget jordet. Denne lille løypen er 2,6 km lang, og vårt mål er å prøve å gå denne runden 3 ganger hver dag vi har mulighet. Det synes vi er en bra start på treningsåret 2016 😉

2

Mens Chappy lekte litt rundt i snøen og varmet seg i vår lille ”pausesone” med utestoler dekket i varm pels, gikk vi runder rundt skiløypen. Her gikk vi på tur mens den andre tok tiden og varme seg med en god kopp rykende varm kakao. Vi laget en liten film fra denne deilige og aktive januardagen som dere kan se under:

Vi elsker slike vakre og kalde vinterdager både på gården og på hytta, og ser frem til mage skiturer og hygge i snøen. Under kan dere se bilder fra denne strålende søndagen:

1345678910

Vi håper dere alle nyter denne gode gamle vinteren vi har nå i vårt vakre land <3 Ønsker alle en riktig fin søndagskveld! Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *