MADE MEN – en gave til mannen

Det er ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven til gutta. Men samtidig er det kommet mange kule konsepeter på markedet som er perfekte overraskelser og presanger for dem som har det meste.

Made Man LA er et abonnement som går over 3-12 måneder, lengden bestemmer du ved bestilling. Konsepeptet går ut på at man 1 gang i måneden får en pakke i posten som inneholder ting til mannen i form av moteartikkel eller hudpleie og liknende.

12

Annette kjøpte 12 månder til Christian i bryllupspresang i august, så nå har han testet ut konseptet i snart ½ år og er kjempe fornøyd. Pakkene lever opp til forventningene med masse kule overraskende ting. Alltid så er det med noe man virkelig trenger som en månedlig barberhøvel. Favorittpakken så langt var den kule nyttårspakken med fløyelssløyfe og annet nyttig innfor nyttårsfeiringen. I en av de andre pakkene fikk han dette kule ankerarmbåndet som passer perfekt til sommeren som kommer.

3

Dette er en morsom måte å gi en gave på som overrasker over lengre tid med ting mannen virkelig trenger. Sist men ikke minst levert på en ”classy” måte i en liten gaveboks.

SONY DSC

Christian gleder seg hver gang Mad Men boksen venter på han i postkassen vår! Les mer om dette kule konseptet her


1 Comment

  1. takk .bra artikkel really 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *