Tendenser fra Oslo Design Fair

Torsdag åpnet dørene til Oslo Design Fair på Lillestrøm. Messen som tidligere år har gått under navnet Gave og Interiør messen har i år fått nytt navn og et realt løft. De siste årene har vi ikke besøkt messen, men i år hadde vi lyst å utforske den nye messeprofilen og dens utstillere.

Det første som møtte oss på veien inn utenfor de store hallene var den flotte tendensutstillingen med temaet ”The return of Cozy”. Dette temaet passer oss perfekt, vi har i flere år hat dette som motto i våre hjem og prosjekt. Lets go cozy and color!! Se den nydelige tendensutstillingen her:

123

Så tuslet vi videre til Cozy Room som var vårt første stopp på denne rundturen. Marianne har gjort en fantastisk jobb med merket i Norge og hadde en veldig flott stand. Vi er jo kollegaer også i UI, hun har jo både den flotte bloggen sin og instagram profilen @inspirasjonsguidennorge. Hun er en flink dame med mange jern i ilden! Vi har masse varer fra Cozy Room på hytta og elsker produktene, sjekk ut hjemmesiden her.

456

På Cozy Room standen møtte vi på en blogg kollega til, Franciska var på samme rundtur som oss, og slik hilser vi på hverandre når vi bloggere møtes, knips 😉

7

Vi møtte også Mads og Linda samt mange andre samarbeidspartnere, det ble virkelig hyggelig og sosialt utover dagen!

I hall C på messen var det flere utstillinger med godt gammelt håndverk. Christian elsker treskjæring og utøver denne håndverksformen selv i sin snekkerbod i låven på småbruket. Så her var det gøy å beskue en mester i sving med kniven.

89

Danskene er og har alltid vært flinke. Vi elsker varene til Broste og har i flere år brukt mye fra dem i styling. De hadde en veldig stor og flott stand med masse varer som vi har lyst å style med fremover i kommende produksjoner.

1011

Så var det Norske stands som sto for turen igjen, Anouska har i flere år vært en favoritt! Og Halvor Bakke har som alltid en stilfull kolleksjon som vi skal bruke mye av fremover i prosjekter.

1213

Vi har allerede begynt å lengte litt til hagesesongen og Nordal hadde fantastisk interiør, men også masse kult til hagen. Det er en leverandør vi håper å jobbe mer med fremover!

14

Så i grove trekk var dette noen av våre favoritter selv om det var flere andre utstillere som hadde mye fint. Vi gleder oss til å vise dere nyheter og flotte produkter fra flere av utstillerne fremover i året som kommer!

Ha en fin helg =) Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *