På tur med Right Price Tiles

Vi er så heldige som har drømmejobben!! I januar begynte vi vårt nye samarbeid med fliskjeden Right Price Tiles.

Vi har jobbet 1 måned nå med å kartlegge nye trender og tendenser for flis. I en uke jobbet vi med å lage moodboards til 6 ulike stiler og fotogarferte kollasjer med fliser vi følte representerer stilene godt fra sortimentet som er i butikkene til Right Price Tiles nå og fremover i vår. Det er masse fint i butikken allerede og stadig kommer det inn nyheter i kolleksjonen. Det siste tilskuddet er de tøffe hexagon flisene i grått, sort og hvitt.

SONY DSC

Så fikk vi spørsmål om vi hadde lyst å være med Right Price Tiles på messe og innkjøp i Spania og det ville vi selvfølgelig! Målet for turen var å finne trendfliser som ikke er å finne i det norske markedet. Vi skulle også tilpasse innkjøpene til de nye stilrettingene som vi allerede har utarbeidet. Det er så utrolig gøy å få være med på tur å faktisk velge ut det som skal komme i butikkene til våren og sommeren!

Under er en liten film fra turen vår sammen med Right Price Tiles:

Mandag natt ringte vekkerklokken 3 på natten siden vi skulle fly grytidlig for å få mest mulig ut av messen i Valencia samme dag. Flis er ”Big business” i Spania som er store eksportører av varen så vi var advart om at det var mye å se på og store messeområder.

111213

Det var virkelig store områder over flere etasjer og vi fløy rundt fra stand til stand for å se så mange utstillere som mulig. I løpet av 3 dager så er det store og viktige beslutninger som skal tas så vi hadde alle full fokus.

SONY DSC171816

Mange stands hadde flotte inspirasjonsutstillinger. Det var virkelig et hav av utstillere som vi måtte innom før vi landet på våre favoritt produkter. Da handler det om å ikke la seg blende av flotte utstillinger, men virkelig se på flisen og holde seg til agendaen for innkjøpene som er planlagt.

45678910

Dette er en del av varene som ble bestilt og som kommer inn i trend kolleksjonen til Right Price Tiles etter påske. Det er så kule varer og vi gleder oss virkelig til å få et så flott utvalg av fliser til Norge, og til å vise dere mer av det som kommer utover!!

1415

Ha en fin helg =)

Klem A&C


1 Comment

  1. Ann- Elin

    Jeg håper virkelig dere får gjort noe med fliseutvalget her i Norge! Jeg skal ha nye fliser ute, og nesten alt er i størrelse 30×60. Det vil jeg ikke ha! Alt er dessuten trygt, traust og kjipt!
    Ser man hva som er tilgjengelig i utlandet blir man rent misunnelig.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *