Stoffvalg til hytta

For noen måneder siden skrev vi et innlegg om stoffene i Mulberry Home sin nye kolleksjon. Vi er veldig opptatt av stoffer og syns den siste kolleksjonen Bohemian Travels var aldeles nydelig vakker. Den vekket en følelse hos oss som vi bare måtte få flettet inn i vårt interiør.

Mulberry Home sin “Bohemian Travels” er en fantastisk oppfølger til den prisbelønte “Bohemian Romance” kolleksjonen. En hyllest til den kresne og sofistikerte reisende. Det er en kolleksjon av inspirerende design, unike eksotiske teksturer og fremfor alt en nydelig palett av strålende kontrastfarger.

1

Vi bestemte oss for å bruke flere stoffer fra denne kolleksjonen på hytta. Selv om hytten ikke er den mest fargesprakende og har en rolig palett fant vi masse i kolleksjonen som vi føler passet inn. Vi liker å mikse mønstre og ulike stoffkvaliteter, det gir et personlig og spennende utrykk til et interiør. Fløyel som møter en printet lin eller hva med et stoff som har gått igjennom 3 behandlinger for å ha en unik vakker dybde. Vi ser på stoffer som krydder til et rom, med stofflighet får rommet et mykt preg.

2

Sjekk putene i loungesofaen. Vi liker miksen og syns den store 70cm x 100cm puten i det broderte stoffet ”Oakwood” ble skikkelig kul.

34

I Norge er det Poesi Interiør som har agenturet på Mulberry Home og har vært til stor hjelp når vi skulle velge ut stoffer til hytten vår. Vi hadde ulike fargekoder i alle soverom. I hovedhytten valgte vi stoffer med rolige valører som går i kalde valører som møter jordfarger. Mens i gjestehytten ville vi ha mer innslag av farge og valgte derfor varme jordfarger. Begge hyttene har en miks av mønstre og stoffkvaliteter.

5

Det vi ønsket å skape var en fargepalett som passet inn med resten av interiøret vi har valgt ut, men med en mønstermiks som var litt annerledes. Sjekk denne fløyelen som heter Wild Geese. Vi valgte å bruke stoffet både i fløyel og i lin.

6

Vårt favoritt stoff fra kolleksjonen heter Buckland. Den er så vakker og har en utrolig dimensjon. Stoffet har gjennomgått tre ulike behandlinger med vev, print og broderi. Dette stoffet valgte vi å snekre hodegjerde av og sy kant til himling i fargekombinasjonen Charcoal/Bronze. Dette stoffet skapte prikken over i-en i rommet, og med den lille kanten med håndknyttede kuler av rep syns vi det ble fullstendig.

789

De store stoffhusene kan å komponere å lage flotte kolleksjoner! Det er ikke bare stoffer men det andre tilbehøret også som gjør det til en magisk verden av farger og mønstre i ypperste kvalitet. Vi anbefaler alle som pusser opp om å vurdere stoffvalgene i hjemmet sitt nøye. Sjekk dette vakre fløyelstoffet som vi sydde puter av og kantet med en rufsete bord i en litt blåere valør en hovedstoffet. Den er rett bak Chappy i sofaen 😉

101112

Det å ha et personlig hjem er viktig og kan understrekes med unike valg i farger, stoffer og tapeter. Besøk Mulberry Home sin hjemmeside her og utforske den Bohemske og himmelske kolleksjonen!

Ha en superfin weekend!!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *