Interiør og Lykke

I fjor ble vi bedre kjent med jentene bak interiørbutikken Lykkelig På Haver. Det kreative nærmiljøet her i Follo er fullt av flinke kreative ildsjeler, Heidi og Lizann er intet unntak. De har skapt en butikk med masse personlighet og lekkert interiør på gårdsbruket Haver i Drøbak.

I år har vi gått inn i et tettere samarbeid med jentene og butikken. Vi har allerede jobbet med flere fotoprosjekt sammen og har brukt de flotte varene i styling for interiørblader. Både Lykkelig på Haver og vi tar interiørdesign oppdrag. Nå kan vi tilby kundene våre både innovativt design og med det siste av interiørnyheter fra butikken. Vi gleder oss til flere spennende oppdrag fremover!

2

Lykkelig på Haver har et bredt utvalg varer med mange etablerte og store designnavn, men også spennende kryddervarer som det ikke er lett å finne andre steder.

3

Blant merkene de har i butikken finner vi blant annet: Frederik Bagger, Muubs, Jonathan Adler, Cozy Room, Ygg & Lyng, Trend Collection og Anouska. Sjekk på bildet under med den kule sofaen og de runde bordene foran.

4

Det er en sofistikert og lekker miks av varer og farger i hele butikken. De har også en flott nettbutikk og sender hvor som helst i landet, besøk den her.


De selger i tillegg til møbler masse flotte pyntegjenstander, ”coffee table books” og bruksinteriør. Du kan innrede alle rom i ditt hjem med varer fra Lykkelig på Haver. Vi syns speildesignet fra Reflections by Hugau/Larsson er som smykker i et rom, se to speil på veggen i bildet under.

5

Fra de største interiører tar vi et nærdykk inn på bordet, tenk å servere snacks fra disse søte små messingskålene.

6

Vi syns butikken har en raffinert blanding av interiører som passer for både han og henne. Christian finner noe han har lyst å shoppe hver gang vi besøker butikken! På ønskelisten står disse bartingene.

7

Her finner man interiørdetaljer til alle ulike stiler, fra røff naturdekor til designmøbler. Vi liker å mikse stiler og synes ofte det gir hjemmet et mer personlig preg.

89

Hver krok i butikken er lekkert innredet og inviterer til en hyggelig shopping opplevelse. Jentene er opptatt av å fremme gode lokale varer og kunstnere. Se de tøffe stubbene fra Krosser Gård!

1011

Vi er veldig glade i den vakre interiørbutikken og syns det er utrolig gøy at vi har en så flott interiørbutikk i vårt nærmiljø. Sett deg i bilen og kjør ut til Heidi og Lizann i Lykkelig på Haver rett på toppen utenfor Drøbak sentrum. Mer idyllisk shopping enn dette skal du virkelig lete lenge etter!!

12

1 Comment

  1. Hei. Lurer på hvor jeg kan få tak i det store bildet i blåtoner øverst på siden her)? Pris?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *