Fotodag for bok

Vi er godt i gang på jobb etter vinterferien igjen. Det er virkelig rart hvordan man hopper ut av en tilværelse fra en dag rett inn i en annen rytme. Hver gang så er det like deilig å være tilbake på jobb!

Vi startet denne uken med en koselig dag hos Lykkelig på Haver med fotoshoot og blogginnlegg. Dagen etter besto av intensiv redigering av foto og levering av tegninger til en kunde. Så på onsdag jobbet vi med Franciska som er vår kollega i UI og også i Vakre Hjem & Interiør. Franciska er et rivjern av en person! Hun er midt oppi sitt nye bokprosjekt etter at hun vant kakekrigen på TV3. Så når vi ble spurt om å ta portrettbilde til boken hennes så ville vi selvfølgelig det!

2

Dagen før opptak hadde hun baket kaker til langt på natt, denne damen forlater ikke mye til tilfeldigheten, hun er en perfeksjonist! Få timer med søvn merker du ikke her i gården. Fokusert og fresh stilte hun opp foran vår linse og inviterte i tillegg til en hyggelig kaffeprat med kakesmaking etter opptakene.

1

Vi er stolte av vårt team og samarbeidspartnere og ønsker å understreke det Franciska skrev på bloggen før i dag, vi er kollegaer og ser på hverandre som det og ikke som konkurrenter.

3

Det kan være at bildet vi fotograferte i går skal pryde forsiden på boken til Franciska. Det skal stemmes frem på bloggen hennes snart (følg med). Så vi håper virkelig at dere heier på portrettbildet av Franciska! Da får vi æren av å levere omslagsbildet til hennes nye bok, samt at hun får pryde forsiden med et personlig bilde! Les hennes flotte blogg her.

4

Boken blir gitt ut i høst, så vi holder dere oppdatert når det skjer.

Ha en nydelig kveld alle sammen!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *