Christian 30 år!

Da er det feiring av runde tall igjen her på gården. I dag er det Christian sin bursdag og han runder 30år!

Vi elsker å pynt til feiring her på småbruket i Garder. Det kan gjerne bugne litt av blomster og ballonger, det er jo bare bursdagsfeiring 1 gang i året.

2lav

Vi har som tradisjon at den som har bursdag får velge fritt dagens meny. Christian ønsket seg hummer, champagne og marsipankake. Så da ble det dagens festmeny.

3lav

Det er ikke ofte man unner seg hummer, så når man gjør det lønner det seg å bestille den fra Fjelberg Fisk og Vilt. De leverer alltid topp kvalitet og så selger de en aldeles nydelig Cognacs majones som har blitt vår ”must have” til sjømat.

4lav

Til festlige anledninger dekker vi bordet med vårt floraservise ”Brillance Fleurs Sauvages” fra Rosenthal. Vi har jo tapeten Botanica fra Sandberg på veggen i spisestuen så dette serviset passer til stilen i rommet syns vi.

5lav7lav8lav

Chappy er alltid med på feiringer, hun elsker bursdager og andre høytider. Så fort vi pynter eller blåser opp ballonger så skjønner hun at feiring er på gang og blir supergira. Hele hunden sitter på gulvet å vibrerer i hele kroppen når hun ser ballongene på bordet.

9lav

Mens vi nyter et par glass god Champagne får Chappy et par nye leker. Hun tror helt garantert at det er henne vi feirer hver gang det pyntes her på gården.

10lav11lav13lav

Etter den nydelige hummeren og noen glass Champagne var det tid for marsipankake, kaffe og presanger. Christian er lidenskapelig opptatt av duft og ble veldig glad for den nye parfymen han fikk av Chappy 😉

12lav15lav16lav14lav

Annette har lenge jaktet på vintage Cartier Santos mansjettknappene som ikke lenger produseres. Det var flaks for etter 4 måneder med leting kom hun over et par i god stand 1,5 uke før den store dagen. På torsdag kom de i posten fra New York!

17lav

Gratulerer med dagen kjære Christian!! <3

18lav

2 Comments

  1. Så koselig feiring! Ser ut som om dere hadde en helt fantastisk kveld! 🙂 Gratulerer masse til Christian!

    1. Annette & Christian

      Tusen takk Franciska! Ja, vi hadde en veldig hyggelig feiring 🙂

      Stor klem fra oss!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *