Vinterferie på hytta

For en uke siden koste vi oss med vinterferie på hytta . Snøforholdene var helt topp nå på Mysusæter i Rondane, og skiløypene rundt hytten brukte vi flittig hver dag.

Det var nydelig å stå opp om morgenen å spenne på seg ski for å gå rett ut i løypa.

1

Vi var begge spent på om Chappy som er så liten med korte ben skulle henge med oss på lengre skiturer. Men hun imponerte skikkelig! Vi hadde selvfølgelig med sekk på de lange turene, så hvis hun viste tegn til trøtthet fikk hun sitte på ryggen. Den sekken brukte hun bare en gang i løpet av hele uken!

234

Når vi ikke gikk på ski koste vi oss med god mat og drikke på hytta. Vi produserte faktisk noen oppskrifter som vi ønsker å dele her på bloggen fremover mot påske og våren.

Vi blir kreative av å komme oss ut på tur i det vakre vinterlandskapet. Christian har filmet en del under uken, og under er filmen han laget fra vår vinterferie på Mysusæter:

På slutten av filmen ser dere Sangriaen som var vinterukens favoritt. Neste uke deler vi trinn for trinn vår egen favoritt oppskrift på Sangria.

5

Klem A&C


3 Comments

 1. Åhh, dere er så flinke til å skape vakker stemning!! Lengter enda mer opp til skiløypene og hytta nå! Nydelig film! Gleder meg veldig til påske på fjellet 🙂

  Sees etter påske i Oslo!
  Klem Therese

  1. Annette & Christian

   Tusen takk Therese! Så utrolig koselig melding 🙂 Ja det er helt utrolig nydelig på fjellet nå!

   Vi gleder oss til å sees etter påske!
   Stor klem A&C

 2. Fint område å ha hytte i

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *