Påske på småbruket

Småbruket er det stedet vi elsker å feire Påsken. Det er tydelige vårtegn ute nå, og en perfekt tid å sette i gang vårens forberedelser i hagen.

Men påsken handler også mye om hyggen inne. Vi elsker å starte dagen med late morgner og lange frokoster.

15

Det er så koselig å ta frem påskepynten hvert år. Vi pleier å pynte med oransje og gult i ulike soner av huset. Vi elsker å ta frem dukene og putene med det landlige hønemønstret fra Baker Lifestyle. Vi syns dette stoffet passer perfekt til påsken med både beige og hvit bakgrunn.

2

Egg hører alltid til våre lange påskefrokoster. En klassiker hos oss har blitt de stjerneformede speileggene. Egget er stekt i en pepperkakeform som er smurt med olje før steking.

4

Så er det hyggelig i tillegg å pynte med blomster, og da liker vi klassikere som tulipaner og puselabber. Det er de elementer som man må ha hvert år.

6

Litt morsom ide til påskepussel er å lime avispapirer på påskeegg og henge dem opp med et vakkert pyntebånd. Slik blir det en flott påskeinstallasjon uten at fargene tar helt overhånd ettersom man pleier å ha egg liggende i ulike motiver og farger fra tidligere år.

8

Vi pynter også med små fuglereder med egg.

712

Før en god påskefrokost er det deilig å late seg med nye interiørmagasiner på sengekanten. Påsken er en lys og koselig tid på småbruket, og vi gleder oss hver dag til å tusle ut i hagen for å se nye vårtegn!

91011

Vi ønsker allesammen en rikitg GOD PÅSKE!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *