Gårdshunden Chappy

Mange av dere som leser vår blogg og følger oss på andre sosiale medier har sikkert sett bilder av vår lille Norfolkterrier Chappy. Den nydelige lille hunden vår som har bodd med oss siden november 2014. Denne lille hunden er en ren gledesspreder og vår store lykke og følgesvenn.

Chappy deler sine små stunder gjennom sin Instagram, se hennes profil her. Dere som har sett den kontoen vet at hun er veldig glad i TV. Den store favoritten er programmet ”Ut i Naturen” på NRK. Da sitter den lille tassen klistret i 1-2 timer foran skjermen, og etter programmet er slutt har hun alltid mye å fortelle om det nye hun har sett ;).

2

Vårt lille gull er også en syvsover som liker lange morgener i sengen. Hun elsker helgen da vi endelig alle tar oss tid til noen timer ekstra under dynen. Men i ukedagene når vi står tidlig opp er det ikke uvanlig at Annette står nede i gangen å roper på den lille for å få henne med på morgentur. Det tar gjerne 10 minutter før den lille søvnige firbente kommer tregt stampende ned trappen motvillig, det er jo faktisk kaldt å gå tur så tidlig….

SONY DSC

Selv om at Chappy liker å kose seg om morgenen betyr ikke det at hun er lat eller usporty! Hun går gjerne 10-15 km på ski i løypen med oss om vinteren, og elsker lange turer i fjellet eller skogen andre årstider!

3

Men en ting får hennes adrenalin i kok! Dette elsker hun!! Det er bedre en alt!!! DRENERING!!!!!!!

Vannet som ikke kommer frem i mark og jord har blitt hennes fremste hobby og lidenskap, dette skal hun fikse. Om våren og høsten er det mye vann som samler seg rundt i bekker på gården, og da er Chappy ute med Christian og fikser dreneringen. Tenk at den lille tassen gravde en 12 meter lang renne for vannet i fjor høst! Se video av Chappy som lager drenering på gården under:

Vi jobber mye ute på gården om dagen for å få ting ferdig til sommeren, og Chappy er i full sving der det trengs dreneringsforbedringer;)

Ha en fin fin vårhelg!

Klem A&C & Chappy


2 Comments

  1. Hanne Hagen

    Herlig! Så flink hund

  2. Nydelig arbeid! Terriere er herlige hunder. Vi har en Jack Russel, og likhetstrekkene sees så absolutt! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *