Vår i luften på gården

Vi synes at vi har hatt en kjempe fin vinter denne sesongen, men nå er det deilig at vinteren endelig har sluppet sitt grep. Snø og is har smeltet bort, og nå kjenner vi at den herlige våren er rett rundt hjørne.

Her på gården elsker vi alle årstider, men vi må innrømme at våren har en helt spesiell plass i hjertene våre. Så når vi merker at vinteren har tatt sitt endelige farvel for denne gang og at våren ligger i luften, da vil vi starte denne nye årstiden så fort som mulig! Vi er allerede i full gang med forberedninger og rydding i hagen til årets vår og sommersesong.

134

Det er mye som allerede spirer og gror rundt oss nå, selv om mye er litt grått og bart fortsatt. Vi har den siste uken pyntet rundt på gårdstunet med stemor, løkplanter og urter som tåler noen grader med minus. Det kan fortsatt være noen frostnetter, så da er det lurt å bruke hardføre vårblomster siden vi er såpass tidlig i sesongen. Det er også mulig å ha mindre hardføre blomster ute på denne tiden når temperaturen er såpass god som den er nå, men da er det viktig å ta dem inn om kvelden for at de ikke skal få seg en knekk.

5678

På denne tiden av året er det forandringer å se rundt i hagen og naturen hver eneste dag. Vi elsker å gå rundt å kikke på nye vårtegn sammen med Chappy som også er stor fan av denne årstiden. Hestehoven har allerede vært her en stund, men i dag så vi de første hvitveisene titte opp fra bakken på vår søndagstur. Det er ikke dårlig så tidlig i april synes vi!

910111213

Det er en nydelig tid vi går inn i, så det er bare å nyte hver eneste dag!

Ha en riktig fin søndagskveld alle sammen! Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *