Blå tendenser

I det siste så har dype blå valører blitt et populært innslag som interiører og veggfarge. Det har i lengre tider vært ganske fargeløse hjem i trendbildet men det er i forandring.

Det siste årene har vi sett at flere våger å eksperimentere med dypere nyanser på veggene. Det har ikke vært uvanlig å se rom malt i mørkegråe valører som skaper et litt dramatisk men lun stemning i rommet. Nå som grått har gått over fra å være nytt og dristig til et litt vanligere valg ser vi at fager i dype valører er det nye og trendy.

1

En dyp blåfarge er utrolig elegant og rolig valg av valør. Vi har valgt å leke oss med dype blåvalører i stylingen av dette soverommet, men i form av en tapet. Her er bakgrunnen i tapeten mørkeblå mens bladene varierer i lysere blåvalører. Vi syns denne tapeten har en veldig flott dybde og design og gir rommet et spennende utrykk. Tapeten heter Botanic Garden og er fra Flügger.

2

For å understreke stilen uten at den virker for tropisk men mer maskulin har vi valgt møbler , pyntegjenstander og stoffer i litt annen stil en tapeten. Gardinen er en lekker ensfarget silkefløyel i grått fra Balzac Interiør, og det stripete stoffet som er brukt på hodegjerde og pute i sengen er designet av Diane Von Fürstenberg som Poesi Interiør fører.

3

Nattbordet er vintage og kjøpt på loppis i Sverige for 50 kroner. På nattbordet står en flaske med hodeskallekork fra Milla Boutique, en klokke fra Lykkelig på Haver og nattbordlampe med morsom skjerm med bilde på er fra Balzac. Helheten skaper en litt morsom miks av stiler og sammen gir det et elegant og lekent utrykk. Krystallglasset med vann i er designet av Frederik Bagger og selges hos Lykkelig på Haver.

4

I sengen ligger også en marmorpute fra Milla Boutique og en palmepute i fløyel fra Balzac.

5

Vi elsker å henge dekor og bilder i kollasjer på veggen og her har vi hengt opp en vintage kinofilmrulle sammen med et bilde og en kul porselenstallerken med malt motiv. Sammen skaper det en personlig og fin dekor med tapeten som kontrast og bakgrunn.

6

Når vi jobbet med stylingen av denne saken klarte ikke Chappy å holde seg unna, hun hoppet inn foran kamera hele tiden. Det var tydelig a hun likte dette soverommet. Når bildene var tatt flyttet vi like gjerne inn kurven hennes så fikk hun kose seg i interiørsettingen =)

7

Nå er det helg og vi pakker baggen og kjører til Strømstad SPA i morgen for ”kickoff” med alle våre bloggkollegaer i United Influencers. Vi gleder oss til en kreativ helg med gode venner og kommer med rapport på bloggen snart fra helgens aktiviteter.

Ha en riktig god helg!!

Klem A&C


1 Comment

  1. Beautiful ✨

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *