Vinreise med Christer

Da var vi vel tilbake fra Strømstad SPA og i full sving på jobben igjen. Denne uken har vi fullt opp med spennende oppdrag. I morgen jobber vi med foto i en kjempe fin bolig på Snarøya, torsdag og fredag med foto for vår kjære kunde Elavit Helse & Trening, og så på fredag kveld braker det løs med fotohelg sammen med Christer Berens.

Det er noen måneder siden vi var på tur sammen i Italia. Denne helgen kommer de flinke vinprodusentene fra Antiche Terre som vi besøkte til Norge for å delta på arrangementet ”Vinreise til Son Spa”. Vi gleder oss til å møte de flinke og hyggelige gutta igjen!

12

Vinreisen på Son SPA er en utrolig kul opplevelse for de som har en interesse for vin og ønsker å nyte god mat til en lengre reise i vinens verden.

3

Christer er vert denne helgen og ser til at de som er med får en flott opplevelse. Samtidig kan man hilse på flere ulike vinprodusenter som kan fortelle om sine spesialiteter fra områdene de produserer vin i. Det blir mye smaker og opplevelser!

456

Vår jobb denne helgen er å filme og fotografere hele eventet og opplevelsen, så vi kommer til å fyke rundt med kameraer rundt halsen. Men uansett så hadde det vært veldig hyggelig å hilse på noen av dere som leser bloggen. Så har dere ikke planer for helgen så ta en SPA weekend i Son med en herlig vinreise sammen med Christer & co. Du kan melde deg på her, det er noen få plasser igjen.

7

Her er filmen vi produserte når vi besøkte den magiske vingården utenfor Verona i høst:

Vi gleder oss til neste helg! Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *