Ny stil i gjestehuset del 2

Det lille bryggerhuset som ligger på en liten høyde over småbruket. møter våren i nye farger og med nytt interiør. I forrige uke skrev vi første del om den lille terrassen under tak ved inngangsdøren. Denne uken tar vi et skritt inn i det lille kjøkkenet som har blitt gårdens kaffebar.

Huset er innredet først og fremst for at vår gjester skal ha et trivelig sted å overnatte når de besøker oss. På dette kjøkkenet er det derfor ikke behov for matlaging annet en litt frokost.

1

Om morgenen er det greit å ha muligheten til å brygge seg en god kopp kaffe før man tusler ned til hovedhuset. Vi elsker den gamle originale kjøkkenbenken med hjørneskap, den fikk kun et nytt strøk maling.

2

Vegghyllen er laget av gamle planker med gul maling som vi fant under på låven. De ble bare kappet i passende lengder og blir holdt sammen av de kule hylleknektene fra Ikea.

4

Vi elsker å dekorere med friske små blomsterbuketter. Det er enda ikke så mye markblomster å finne ute, så da har vi kjøpt noen krysantemum og liljer som vi har erfart varer lenge i vase før de visner.

53

Når vi ikke har besøk av andre i bryggerhuset bruker vi huset ofte selv. Det er en hyggelig kaffebar å besøke med flott utsikt over småbrukets jorder. Vi elsker Chemex kaffebryggeren, og har kjøpt inn ekstra god kaffe fra Kaffebrenneriet i byen.

67

Slike små stunder er likeså koselige om ikke bedre enn å sitte på kaffebar i Oslo syns vi.

89

I rommet har vi den gamle bokhyllen som vi kjøpte på loppis og malte opp. Den fungerer perfekt som magasinhylle. Vi sitter mye her oppe å blar i magasiner så da samler det seg store bunker etter hvert. Foran hyllene har vi sydd et stoff fra Manuel Canovas som forheng. Det nydelige trykket i turkist og hvitt passer perfekt til den duse mintfargen på veggen. Veggkoden er 3503 fra Flügger

10

Vi har montert en nettingramme fra hønsehuset her inne også for bilder vi river ut av magasiner, det fungerer perfekt som ”moodboard”.

11

Denne helgen striregner det ute, så da er det ekstra hyggelig å sitte i bryggerhuset å høre regnet dryppe på taket. Det er helt ok å holde seg inne slike dager å tillate seg litt ekstra hygge!

12

Vårt gjestehus er også nå på trykk i den nyeste utgaven av Vakre Hjem & Interiør sin sommerlige spesialutgave Hytter & Landsteder.

8

Kose deg masse i helgen!

Klem A&C


2 Comments

  1. Hanne Hagen

    Nydelig. Dere er så flinke til å nyte hverandre, det vakre og selve livet❤️

  2. Dere er så utrolig flinke! Gleder meg masse til å se resten av bildene av huset som dere tok!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *