Trendy fliser i flott ny butikk!

Det er veldig inspirerende og gøy å jobbe med Right Price Tiles. Vi delte på bloggen tidligere i år at vi har gått inn i et ambassadørskap for selskapet .  Right Price Tiles er  kjent for å ha de beste prisene på kvalitetsflis og tilbehør. De siste månedene har vår jobb vært å fokusere på trend. Det er så masse nye trendretninger i flismarkedet og Right Price Tiles har full fokus på å ha et stort utvalg med trend nyheter i butikkene fremover.

Når vi går inn i en slik prosess for en kunde så liker vi veldig godt å bli involvert og engasjert i hele prosesser. I februar var vi på innkjøpstur på en enorm flismesse i Valencia. Her jaktet vi rundt på nye leverandører som vi syns var spennende og nytenkende samt kvalitetsbevisste. Det resulterte i flere kontainere med trendflis som nå har kommet til Norge! Les mer om messebesøket her.

For noen uker siden besøkte vi lagret sammen med Anine for å se på nyhetene som hadde kommet. Det er masse nye varer og vi er helt forelsket i flere av flisene. Nå brenner vi etter å pusse opp gangen og kjøkkenet på gården!

1324

Flisene skal  ut i butikkene i disse dager og i den prosessen har vi vært tett involvert i. Right Price Tiles åpner ny butikk 9 mai !  Den nye butikken ligger i Hvamveien 4 på Skjetten rett ved avtaket fra E6.  Denne butikken blir fantastisk!

Vi har vært på byggeplassen på befaring får å planlegge vår egen utstilling. Vi skal vise frem de nye flisene på en trendy og litt nytenkende og inspirerende måte.

56

Temaet vi har jobbet ut ifra er ”Ny Landlig” og ”Sort & Hvit”. Først så tegnet vi utstillingen for å ha en arbeidstegning til snekkeren som skal montere utstillingen.  Slik ble skissene.

SONY DSC89

For et par dager siden leverte vi alt fra vasker, kraner , speil , hyller og håndklær. Alt skal være 100% på plass til feståpningen den 9 Mai!  Det er gøy å se utstillingen ta form.

1110

Vi er selvfølgelig på plass i butikken den 9 mai . Fra klokken 15 og utover kvelden møter vi alle som har lyst å komme å se de nye flisene i vår trend utstilling. Vi håper å se mange av dere som leser bloggen denne dagen!

Hvis du har et prosjekt på gang og trenger hjelp til å finne riktige fliser så er det perfekt anledning til å komme for en prat med oss på butikkåpningen. Vi hjelper alle som kommer innom med valg av flis. Hele dagen er det knall tilbud på flis og det også på de helt nye trendflisene!!

1213 SONY DSC

I tillegg trekker vi ut en vinner av et gavekort på 5000kr søndag. Den heldige vinneren kan benytte gavekortet på åpningsdagen.

Vinn Gavekort:

Slik deltar du i konkurransen:

1) Følg Right Price Tiles på Instagram

2) Skriv en kommentar under i dette innlegget og fortell oss hva du har for flisprosjekt på gang.

Vinneren blir annonsert på vår facebookside søndag så hvis du ikke følger oss fra før så følg oss gjerne nå 😉

Lykke til!!

Vi håper å se mange av dere  i den nye butikken neste mandag!

Klem A&C


3 Comments

  1. Vivian Lindgren

    Vi skal i gang med nytt tilbygg, og skal ha fliser til ny gang og et bad/vaskerom. Spennende med alle de fine nyhetene hos Right Price Tiles. 🙂

  2. Therese I. Ruderaas

    Hei hei! Vi er også igang med “prosjekt BAD” og utforsker de nye flisene hos RPT. Huset vårt er fra 1908 og vi ønsker å beholde noe i tråd med opprinnelig stil, pluss legge til litt nytt. Dobbel hvit vask med grå høyglans skap m 4 skuffer under vasken. Vi skal ha dusj-hjørne med glassdør og leter etter et halvt “sittebadekar”. Fargepalett:grått, hvitt, oliven med innslag av natur/brunt.

  3. Elisabeth

    Jeg håper å vinne! ✨ ønsker meg fliser til mitt nye badehus  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *