Lux Camp ”bak i kulissene”

Vi elsker vår jobb som sylist og fototeam! Det er så gøy når man får store og prestisjetunge oppdrag. I flere uker har vi jobbet med forberedelser og produksjon til en bildeserie med arbeidstittelen ”Lux Camping” for Vakre Hjem & Interiør som kommer på trykk til høsten.

Når vi rigger til slike fotokulisser skal alt være gjennomarbeidet og planlagt til hver minste detalj. Vi syns også at det gir mer liv til en sak å ha modell med i bildene, og denne gangen var vi heldige å ha Lene Orvik med i produksjonen som modell.

Vi har jobbet med rigging og foto av settingen allerede i noen dager for å ha gode inspirasjonsbilder på alt interiøret. Så i går når Lene kom til gården så fokuserte vi 100% på bildene av henne. Hun kom til gården med et sprudlende humør og masse flotte klær som hun hadde valgt ut til temaet.

Vi jobbet ut ifra en felles idekollasj så alle hadde en klar visjon om hvordan utrykket i bildene skal bli.

2

Hele spisestuen var fylt med herlig styling og rommet funket perfekt som garderobe og stylingrom for dagen!

134

Chappy fikk masse kos mellom opptakene =)

5

Lene er en utrolig flink blogger, les bloggen hennes her. Vi er bloggkolleger med samme agent som er UI. Det er slike samarbeid vi syns viser hva U´en i United står for. Det å jobbe på tvers av kategorier og utveksle erfaring og ideer er inspirerende og noe man virkelig vokser på.

6

Vi fotograferte hele dagen til solen gikk ned for å sikre oss det perfekt lyset. Været i går var aldeles magisk så det var bare deilig med en lang arbeidsdag ute i det grønne. Det var også flaks for dagen før øste regnet ned og vi var litt bekymret for været en stund.

789

Mens Annette sto bak kamera hele dagen og knipset alle stillbilder jobbet Christian med å skape film fra hele dagen. Filmen blir lansert på Youtube kanalen vår og Facebook når bildene er på trykk i høst. Vi har ikke lyst å vise for mye før det er ute i høstutgaven til Vakre hjem & Interiør.

10

Men dere kan virkelig glede dere til å se hele saken i bilder og film samt flere bilder av skjønne Lene!

11

Nyyyyyt sommervarmen som er på vei, nå er solen endelig her for å bli !

Klem A&C


1 Comment

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *