Ny stil i gjestehuset del 3

Det er viktig for oss at våre venner og familie trives når de besøker oss på småbruket. Derfor tok vi et skikkelig tak for å skape en atmosfære som gir våre besøkende energi og trivsel.

Det er gøy å innrede med farge, og når vi innredet soverommet til vårt gjestehus så valgte vi gult som basefarge på vegg. Det er en grønngulfarge med kode: 3315 fra Flügger farge.

1

Vi syns hele rommet fikk en herlig sommerlig følelse med de gule veggene som møter de litt svale grå turkise stoffene fra Baker Lifestyle som er brukt i himmelen over sengen og hodegjerde.

2

Med det gamle bordet som Annette har arvet av sin farmor til nattbord følte vi at den lille sovekroken fikk et eksklusivt og komfortabelt interiør.

3

Vi liker også masse puter i ulike størrelser, farger og fasonger. Stofflighet er viktig for oss, det gir en lunhet til rommet og er hjemmekoselig. Alle stoffer i dette rommet er fra Baker Lifestyle. Det er Poesi Interiør som er agent for dem i Norge.

4

Det eneste vi følte litt på når vi var ferdig var at det manglet noe på veggen over sengen. Det hadde vært veldig fint med et bilde der. Så da jaktet vi på et kunstverk med kontrastfarger,men som fortsatt var rolig siden det skulle henge over sengen. Til sist kom vi over Mari Rønning på Instagram. Hun maler med følelse og sjel. Hennes bilder er rolige og i nydelige sarte valører.

5

Når vi tok kontakt med henne nevnte vi fargekodene vi syns hadde passet. Hun er flink til å bruke valører i bildene slik at de skal passe inn med interiøret i hjemmene til hennes kunder. Så vips noe uker senere hadde vi en stor pakke på posten fra kunstneren. Christian fikk æren av å pakke bildet ut mens Annette dokumenterte i spenning

7

Vi er veldig tilfreds med bildet, det ble akkurat slik vi hadde håpet på. Mari har bodd på Bali og lærte seg maleteknikken sin der. Hun er en kreativ sjel som har dette som hobby ved siden av sykepleieryrket. Vi syns det er herlig å fremme kreative mennesker som brenner for kunst, form og farge.

89

Soverommet ble så harmonisk at vi selv benytter det en gang iblant når vi ikke har gjester på gården.

10

Konklusjonen etter oppussingen er at vi i utgangspunktet var litt redde for å bruke kontrastfarger som turkis/blått mot den grønn/gule fargen. Det viser seg at kontrastfargene funker riktig så bra sammen.

11

Oppfordringen lyder derfor som følger – bruk mer farger når du pusser opp, det gir energi!

For mer fargesprakende sommerenergi les siste utgavene av Vakre Hjem & Interiør. Vårt lille gjestehus er på trykk i spesialutgaven som er ute i bladhyllene nå.

Ha en strålende søndag!

Klem A&C


1 Comment

  1. Nyyyydelig 🙂 Ønsker dere en strålende fin 17 mai 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *