Fra tegninger til butikk

På mandag var det åpning av den nye Right Price Tiles butikken på Hvam. Vi var på plass i butikken og stylet opp baderomsutstillingene vi hadde designet og tegnet for noen uker siden. Det er utrolig gøy å se en et rom ta form fra tegnebrettet til et virkelig interiør.

Vi var med Right Prise Tiles på innkjøp av nye trend fliser i Valencia i februar og alle disse godsakene av noen nyheter er nå i butikkene. Vi valgte selvfølgelig å innrede utstillingen med fliser fra den nye trendkolleksjonen, og det syns vi ble veldig vellykket. Temaene for våre utstillinger var ”Ny Landlig” og ”Sort & Hvit”.

I den nye landlige stilen valgte vi å innrede med innslag av litt etnisk også så vi fikk montert en håndmalt vask som vi shoppet sist vi var i Marrakech. Flisene som er valgt ut i utstillingen finner du i linkene her – Gulvflis og Veggflis. Det er utrolig gode priser på disse flotte kvalitetsflisene, og vi planlegger nytt kjøkken og bad med dem til oppussingen vi håper å gjennomføre neste vår.

123456

Utstillingen med sorte og hvite fliser syns vi ble super kul med sine kontraster. Vi elsker fiskebensmønster legging av flis og valgte det her med en litt lysere fug på veggen. Selv om utstillingen ble litt mindre i virkeligheten en på tegnebrettet syns vi det fungerte bra. Den avlange matte sorte veggflisen finner du her, og den mønstrede gulvflisen som ser ut helt lik ut som en sement flis men er porselen finner du her.

78910

Mønsterflisene hos Right Price Tiles er ikke sement men porselen! Vi har lang erfaring med sementfliser fra den tiden vi bodde i Marrakech, det er i Marokko de blir produsert. Det er en tung flis som krever mye forbehandling og etterbehandling for å holde seg pen. Vi hadde selv valgt en porselensflis som er lettere å legge , slitesterk og veier mye mindre. Det er fantastisk at det har kommet slike fliser i porselen på markedet for dem som har vært litt skeptiske til sementfliser men ønsker et slikt mønster på vegg eller gulv.

13

Vi er flere bloggere som jobber med Right Price Tiles og vi var alle tilstede på mandag for å style og møte kunder. Til og med våre kjære agenter fra UI dukket opp for å hjelpe til. Her er Anine og Annette i full gang med siste finishen i utstillingen til Ann Merete.

12

Vi får ikke vist alt av de nye trendflisene i våre utstillinger men alt er vist frem i den nye butikken på en lekker måte. Det er så deilig å handle her , alle varer er i butikk og masse tilbehør i tillegg. Vi har syntes det var litt tungvint før til prosjekter som vi jobber med at man måtte vente flere uker på bestillingsvarer, slik er det ikke hos Right Price Tiles.

Jeg håper at vi har inspirert dere til å ta turen innom for å se på den nye kolleksjonen. Bare ta kontakt med oss hvis dere har spørsmål eller trenger hjelp til et oppussingsprosjekt, vi hjelper gjerne!

Tusen takk til Lykkelig På Haver for lån av de lekre speilene!

Ha en nydelig dag!

Klem A&C


1 Comment

  1. Så fine fliser!! 🙂
    Jeg hadde egentlig tenkt å gå for sånne helt enkle hvite 20×20 fliser for å skape en helt anonymt vegg som lot de turkise, brune og eggeskallshvite marokkanske flisene vi har kjøpt (og kanskje et rustikt bord/skrivebord som benk for vaske) få ta oppmerksomheten. Jeg tror jeg går for matte, da de klassiske blanke blir veldig hvite til de marrokanske flisene, men jeg aner egentlig ikke om matte fliser gir meg den looken jeg er ute etter. (Helst litt tidløs vegg, trenger ikke se dyr ut, men flisene skal ikke se “dårlig kvalitet” billige ut. Jeg er redd matte kan gjøre det, men bare fordi jeg ikke vet hvordan de blir. Jeg har jo kikket på de, men bare på en flis og ikke på en vegg)
    Etter jeg så disse flisene ( de øverste) så føler jeg litt for å ombestemme meg 🙂 Men de virker jo veldig hvite da. Hva tenker du om en så hvit vegg til de mer rustikke marrokanske flisene? (Hvor hvitfargen heller ikke er helt hvit)
    Hvor creme er den creme varianten? 🙂

    Hadde jeg hatt ubegrenset med penger ville jeg nok ditchet den klassiske looken og gått for noen spesielle fliser, som zellige fliser, og disse minnet jo bittelitt om de.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *