Det spirer

For ca. 2 uker siden skrev vi et innlegg om hva vi sår og har planer om å dyrke på gården i sommer. Les dette innlegget her. Frøene har nå fått en pangstart og noen har vokst masse mens andre bruker litt lenger tid.

Det er så utrolig gøy å følge med de små plantene for de vokser hver dag.

1

Denne lille planten håper vi skal vokse seg stor og sterk for å bli en flott blomst i bedet i sommer. Vi har et stort og tungt blomsterbedprosjekt på gang som vi skal dele med dere her på bloggen snart 😉

2

Men før blomsterbedene er klare må vi forberede sesongens planter. I år har vi planer om å dyrke både nytteplanter vi skal bruke til mat og vakre prydblomster.

Denne lille luringen har brukt god tid og har et stykke igjen før den er en fullvoksen bladpersille.

3

På samme tid har denne erteblomsten vokst seg alt for lang og stor for å være i en slik liten potte.

4

Her er det bittesmå Estragon spirer.

5

Denne kinesiske gressløken vokser opp med brettet ”dobbel” stilk for så å strekke seg ut og plutselig bli dobbelt så høy.

6

I vårt studio som fungerer som et midlertidig drivhus koser plantene seg på rekke og rad.

7

Men det er helt klart en del av dem som har vokst seg store fortjener en større og egen potte. I neste uke skal vi dele med dere når vi prikler plantene som trenger mer plass.

89

Før den tid unner vi oss en liten 17 mai feiring. På mandag skal vi dele med dere oppskriften på en aldeles nusselig liten porsjonskake som er perfekt til den store dagen.

Nyt pinsen så lenge!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *