17 mai på gården

17 mai er en fantastisk dag som vi alltid ser frem til. Vi har ikke barn som skal gå i tog så denne dagen pleier vi å feire på småbruket. I fjor hadde vi venner på besøk, men i år var det bare oss to og Chappy. Vi har hatt en veldig hektisk vår så langt med mye jobb så da er det deilig å bare ta det helt med ro en slik fridag.

Vi sto opp tidlig for å heise flagget og pynt rundt på eiendommen.

1

Chappy er så morsom, når hun får på seg sløyfe så stråler hun av lykke for da vet hun at det er fest.

2

Vi dekket til frokost på langbordet i hagen bak gårdshuset. Det var utrolig deilig å sitte ute i sommervarmen. Sjekk den lille søte musserende flasken, en slik Szigeti er akkurat 1 glass og perfekt til Campagnefrokosten.

34

Vi pyntet med blomster fra egen skog og hage. Vi plukket masse blomster på morgenturen med Chappy samme dag. De flotte storkonvallene står i blomst nå i hagen vår, så da pyntet vi med noen stilker av den også.

5

Utover dagen unnet vi oss litt god hvitvin. Dette er en klar favoritt!

6

Det ble faktisk riktig så festlig 17 mai-stemning selv om det kun var oss på den lille gårdsfesten.

7

Vi satt flere timer i solen og begge to fikk litt farge på huden også.

8

17 mai er barnas dag, og hos oss er det Chappy som tar den oppmerksomheten. Hun elsker å jage ballonger så det var dagens aktivitet.

9

Christian filmet den gode stemningen og det nydelige været i løpet av festdagen , se filmen under:

Da er fridagene over og det er full rulle på jobb resten av uken! Vi gleder oss til å høste brennesle i løpet av noen dager, den er perfekt nå. Vi skal dele med dere her på bloggen hva vi finner på med den etter hvert J

Klem A&C


1 Comment

  1. Nydelig sted 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *