Ny stil i gjestehuset del 4

I dag deler vi med dere stuen fra gjestehuset vårt på småbruket som fikk ny stil tidligere i år. Når man titter inn gjennom perleporten fra kjøkkenet ser man rett til stuen.

Her har vi virkelig sluppet oss løs med farger og mønstre både i tekstiler og på kunst. Vi elsker veggens gulfarge mot alle de andre fargene. Les mer om oppussingen her.

12

Hjørnet av rommet møblerte vi med en ”day bed” som vi har hatt i flere år men som aldri har funnet sin riktige plass. Vi sydde nye puter i flere forskjellige stoffer og fasonger.

3

Det ble en skikkelig miks med stoffer fra leverandører som: Manuel Canovas i stor pute på enden, Baker Lifestyle i avlang pølsepute foran og prikkete stoff på gardiner og puter fra Designer Guild.

4

Vi følte virkelig at stuen fikk særpreg av alle flora malerier som vi har samlet over tid på auksjoner og loppis. Vi er veldig glade i flora og nyter ikke bare blomstringen ute i naturen, men flytter den gjerne med oss inn i vårt hjem. Vi liker flora på tapet , stoffer , malerier og i vaser. Her fikk vi inn flora elementer over det hele.

5

Annette dekorer ukentlig med blomster og er glad i å lage alt fra bitte små til store rause buketter i vaser.

67

Her har vi også endel etniske innslag og flere elementer som vi har tatt med oss fra huset i Marrakech. Denne lykten har frostet glass og lyspære i stedet for levende lys. Den skaper en herlig stemning om kvelden i den lille stuen.

8

Chappy er alltid med oss og veldig glad i vårt lille lekne gjestehus. Hun elsker å sitte på puffer. Det sikkert fordi hun er liten å kommer litt mer oppi høyden på et slikt sittemøbel. Hennes favorittmøbel i hovedhuset er en puff i stuen så da måtte hun få en i denne stuen også. Stoffet er et tøft retro inspirert med flora som er printet på grå fløyel. Chappy ser veldig tilfreds ut med den nye puffen.

9

I rommet står også et stort skap som er over 200 år gammelt. Inne i dette skapet har vi alt av stereoanlegg og tv utstyr. Slik har våre gjester det meste de trenger når de er på besøk og bor i det lille bryggerhuset.

10

Selv om dette er vårt gjestehus så bruker vi det mye selv også. Det er en herlig atmosfære i huset og et sted vi virkelig senker skuldrene slapper av og tar oss en hvil etter lange dager på jobb.

11

Nå er det snart helg og vi skal holde oss hjemme på gården med masse designjobb. Da er det deilig å rømme opp til vårt lille fargerike bryggerhus mellom slagene.

Les også om huset i spesialutgaven Hytter og Landsteder til Vakre Hjem & Interiør, den er ute i butikken nå!

Nyt finværet som endelig kom i dag!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *