Sommerstyling på Haver

Endelig er det skikkelig sommer i luften. Vi tok rett og slett å flyttet jobben ut på jordet i går når vi fotograferte sammen med jentene fra Lykkelig på Haver.

Det er igjen masse sesongnyheter i butikken og vi ser noe nytt hver gang vi besøker butikken. Det var aldeles nydelig vær ute, selv om det blåste litt så vi tok med oss stylingen ut.

Målet for denne fotoshooten er å skape en sommerlig innbydende stemning som Lykkelig på Haver skal bruke i annonser og hjemmeside i sommer. Under kan dere se en liten film fra denne fotodagen hvor hele gjengen er i sving:

Vi syns denne stilen er lekker. Den er en miks mellom det litt stramme og klassiske, men samtidig litt røff og etnisk inspirert. Det blir en helt egen stilmiks uten å skape kaos, det fremstår rent og rolig.

1lav6lav7lav

Hele butikken bugner over av slike varer i de ulike stilene. Mens vi fotograferte og filmet på jordet kom det hvertfal 2 lastebiler med nye varer til butikken. Så for deg som trenger noe nytt til ditt hjem, hage eller terrasse så anbefaler vi å ta turen innom denne idylliske gårdsbutikken.

8lav

Vi gleder oss også å se hvordan den nye annonsen tar form, man er alltid like spent på sluttresultatet.

Nå er det bare å vifte med tærne i sommervarmen og ønske solen velkommen!

Nyt helgen! Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *