Sommerfest i solens farge

Det er høytid for sommerfester i juni. De fleste skal gå på en sommerfest de er invitert til, eller planlegger å arrangere en fest i løpet av de varme månedene.

Vi har hatt flere sommerfester på gården både i form av bryllup og bloggfest og elsker å dekorere og arrangere hyggelige lag.

Her er våre beste tips til en vellykket fest uten at det blir en kjempe høy kostnad.

Vi finner ofte inspirasjon rundt oss i naturen. Finn et sted der naturen bidrar til en vakker kulisse for festen. Sist år på gården var det dyrket raps på jordet vårt, noe som ga oss en nydelig kulisse. Til disse bildene lot vi oss bli inspirerte av det gule jordet som lyste opp med sin solgule farge. Så vi dekket til kjøkkenbordet med gult og hvit stripete stoff fra Ikea til bordduk for å matche fargen på jordet.

123

Send en hyggelig og enkel invitasjon gjerne i form av et lite kort i posten eller en hyggelig mail med et bilde som inspirerer til kveldens festtema.

4

Det er nydelig å dekorere bordet med mange småvaser, og det trenger ikke å være dyre snittblomster kjøpt hos blomsterhandleren. Her har vi kun brukt markblomster funnet i veikanten med noen kornstrå fra jordet vårt. Vasene vi har brukt er gamle syltetøyglass og annet som vi har vasket og spart på.

5

Det er også lett å binde hyggelige blomsterkranser som gjestene kan bære i håret. Det eneste du trenger er litt markblomster og ståltråd.

6

Det er stemningsfylt å tenne lykter med levende lys utover kvelden når det begynner å skumre. Vi fant alle de hvite og gule lyktene på Ikea til en god pris.

7

Det er hyggelig å by på god mat og drikke. Det er helt ok å invitere til et spleiselag der alle gjester blir oppfordret til å ta med seg noe til festen av mat eller drikke.

8910

På en sommerfest er det bare gøy å blande og mikse litt møbler og pynt. Her i denne stylingen tok vi utgangspunkt i fargen gult men det er selvfølgelig fint å blande ulike farger. Et langbord med mange ulike stoler skaper bare en sjarmerende stemning. Det er lett å finne rimelige møbler på loppis og med et lite strøk spraymaling får man akkurat den fargen man ønsker på møblene.

12

Sommerfesten skal være en sosial og hyggelig invitasjon som gir en smaken av den nydelige sesongen vi er i nå og som vi elsker.

Kos dere med den deilige sommervarmen og planene innfor alle sesongens fester!

11

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *