Jobb og ferie i Lofoten del 1

Vi har de siste årene fått opp øynene for vårt herlige land Norge som feriested. I mange år har vi reist og bodd i andre deler av verden og hentet mye impulser og inspirasjon utenfor Norges grenser. Nå er tiden inne for oss å nyte det beste Norge har å by på for dette er jo faktisk vårt kjære hjemland!

Det er utrolig å tenke på at dette er stranden som møter deg når du setter deg på flyet og flyr 2-3 timer mot nord. Skulle trodd vi sto på en øde øy på andre siden av jordkloden. Men nei, dette er i en nydelig strand i Lofoten.

l1

Vi var så heldige å komme i kontakt med herlige mennesker som eier og driver det søte feriehotellet Solsiden Brygge i Ballstad på Lofoten.

l2

Første gangen vi reiste hit på ferien fikk vi en fantastisk introduksjon i hva Lofoten har å by på, og det har vi lyst å dele med dere over flere innlegg.

l3

Dette stedet har blitt et sted man lengter tilbake til og om en liten uke reiser vi tilbake til Solsiden Brygge igjen. I vinter har vi jobbet med designet av de nye hotellsuitene som står klare om noen uker. Vi skal opp å style og fotografere dem og gleder oss til å dele det med dere som leser bloggen vår.

l4

Dette er Tom og Line, et herlig livsnyterpar som jobber til daglig som fysioterapeuter og yogainstruktører på sitt helsesenter Rasta Fysioterapi og Elavit Helse i Lørenskog. Men når sommeren kommer flytter de hele familien hjem til Lofoten der de drifter Solsiden Brygge som en venne og familiebedrift.

l5

Hotellet har en herlig avslappet stemning og stil. Her skal gjestene nyte, slappe av og bruke den flotte naturen rundt både på land og hav.

l6

Vi liker utrolig godt den personlige stilen de har skapt med dekor som passer nære sjøen og gjenbruk av kule retromøbler. Det er virkelig en ”Nordic Boho” stemning på sitt beste over hele hotellet. Men i år åpner også de nye suitene som fremstår skikkelig eksklusive.

l7

Det er uendelig mye aktiviteter å finne på her for alle. Tenk deg først litt brettpadling og så peiskos etterpå.

l8

Vi er så heldige som har en slik jobb. Det er et herlig sted og en kunde vi har blitt veldig glade i så her får man virkelig feriefølelsen selv om vi er på jobb.

l9

Det er helt klart at Lofoten er i trend og at det er et eksklusivt reisemål for andre enn bare oss nordmenn også.

l10

Men på Solsiden er det et motto som gjelder uansett hvem gjest som kommer inn døren, ”be nice or leave, thank you!” Vi bare digger holdningen.

l11

Neste innlegg tar vi med dere på fisketur med båten Sira!

l12

Vi oppfordrer flere til å feriere hjemme i Norge, det er fantastisk!

Ha en strålende dag.

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *