Sjarmerende vintage cafe

Vi holder oss fortsatt i Lofoten på Solsiden Brygge og koser oss glugg! I morgen har vi en lang dag med befaringer og møter med entreprenøren. Det blir spennende å følge opp prosjektet med de nye rommene som vi har designet for hotellet.

Men før vi deler med dere første trinn av det nye prosjektet så må vi ta med dere inn i den sjarmerende vintage cafeen til hotellet.

1

Det er en personlig stil på cafeen som gjør at man virkelig koser seg og kan slappe av her. Det er nydelig å sitte rett ved bryggekanten og se utover havet og på de majestetiske fjellene rundt.

2

Blåser det opp til storm så siter man trygt under tak bak store skyvedører. Her koser man seg uansett vær!

3

Det er gøy å se hvordan gjenbruk og vintage er gjennomgående i hele lokalet og så godt som det fungerer på et slikt sted.

67

På den mintgrønne vegen er det utstilt lokal fotokunst. Og i alle vaser er det sesongblomster rett fra naturen bak hotellet.

4

Vi koser oss lett her en hel sløv formiddag med masse magasiner en leskende limonade i hånden og en deilig Pavlova kake i magen.

89

Det er ikke bare oss som liker den søte cafeen på Solsiden, de har mange besøkende i løpet av en dag. På kvelden er det også riktig så god stemning, og vi har blitt sittende her med gode venner lang utover kvelden. De serverer en nydelig Bacalao til middag!

1011

Tom og Reidar eier og driver Solsiden Brygge. Dette er to gode venner som har riktig livsfilosofi, det handler om å være seg selv å invitere andre inn til en hyggelig ferieopplevelse!

12

Vi koser oss i Lofoten og håper at flere av dere som leser bloggen vår får lyst å reise på ferie til Lofoten!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *