I oppussingsprosess på Solsiden Brygge

Det var i fjor i november at vi fikk det spennende oppdraget å designe de nye suitene for Solsiden Brygge i Lofoten. En slik design, planleggings og byggeprosess tar tid men nå ser vi at ting tar form.

Det var denne jobben vi var for å følge opp nå når vi var i Lofoten. Det er utrolig gøy å besøke byggeplassene å hilse på alle de som gir våre ideer og tegninger liv. Her var det full sving og det var snekkere på plass i alle rom. Så her blir det nok ferdig i løpet av et par tre uker tro det eller ei.

12

Vi har flere år jobbet med slike prosesser og noe av det viktigste er god oppfølging. Det er så viktig å se at alt er på stell, det er så leit hvis noe ikke stemmer for da blir alt bare masse forsinket. Men her var det ganske så god kontroll og vi kunne fokusere på å pakke ut og se at alt interiør og ting vi har bestilt var kommet. I mellom møtene med snekker, rørlegger og maler da!

Stilen på rommene var vi enige med Tom som eier hotellet at skal være inspirert av norsk natur og stil men uten å være kalde. Her i nord kan det være ganske så surt en høststorm dag, eller bitende kaldt når nordlyset vandrer over himmelen en vinternatt. Da er det viktig med et varmt interiør. Se vår ”mood board” under.

3

Så når vi tegnet inventaret hadde vi fokus på at det skal være like innbydende sommer som vinter. Vi gleder oss masse til å reise hit om vinteren for både å fiske og oppleve den fantastiske naturen i mørketiden. Rommene skal fungere som små leiligheter hvor du har dit eget lille kjøkken, stue, en herlig continentalhimmelseng og et deilig Spa bad.

Under kan dere se de første skissene vi tegnet før vi gikk i gang med alle de tekniske tegningene og konkrete møbelvalg.

4567

Vi skal tilbake i løpet av noe uker for å style rommene og fotografere dem. Vi gleder oss masse til å dele med dere hvordan det har blitt når de står helt ferdig. Så blir det utrolig gøy å sove et par netter i et rom man har planlagt lenge og lagt mye kjærlighet i designet!

Vi ønsker dere en nydelig St. Hansaften, nyt sommerens lyseste dag!

Klem A&C


1 Comment

  1. Dette blir nok knall fint, dere er så flinke 🙂 Vi har kjempe lyst til å reise til Lofoten, kanskje vi ender opp her engang ?! Hadde vært veldig gøy å bodd i nyoppusset spa leilighet 🙂 Kos dere videre 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *