Midnattssol i Lofoten

Selv om det fort går mot mørkere kvelder befinner vi oss fortsatt i årets lyseste periode, og denne tiden må vi ta vare på. Når vi var på tur i Lofoten sist uke var vi så heldig å oppleve midnattssolen på sitt aller vakreste.

Det var en av våres siste kvelder i Lofoten etter en sen og meget hyggelig middag på Solsiden Brygge med gode venner. Da vi rundt midnattstider var på veg tilbake til vår rorbu for å legge oss var vi så heldige å se den mest nydelige midnattssolen med sitt varme lys.

Da dukket  Aslaug Låstad Lygre sine ord opp i våres hoder «Vi skal ikkje sova bort sumarnatta», og med det løp vi for å hente filmkamera slik at vi kunne forevige dette øyeblikket og dele det med dere. Under kan dere se vår lille video fra denne magiske natten i Lofoten:

Denne sommertiden er bare helt fantastisk her i Norge både i nord og i sør, så nyt den så mye dere kan!

Klem A & C <3


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *